Član
RE: Civic Coupe
ako se bude moralo skidat, ja cu skinut sve folije, ili nijednu!
te felge se meni bas i ne svidjaju, tj nisu mi za skode, ali ti kako volis, tebi ako se svidjaju, ti stavi, ja samo kazem svoje misljenje ja bi na skodu stavio one sto A8 audi ima, takve neke ili mozda BBS 18'' dolazim u Brcko za vikend, pa se cujemo da se vidimo brato, malo da sjednemo
hahahhaahahahaha :lol: moja je ljepsa od onih u NFS-u
i ja sam volio vw nekad, ali jednom kad zadjes u japanske vode, da ne kazem samo hondine, jer svi skoro japanci su jednako dobri, ali honda je honda, posebna, vidices o cemu mi svi pricamo :icon_smile:
ako se bude moralo skidat, ja cu skinut sve folije, ili nijednu!
te felge se meni bas i ne svidjaju, tj nisu mi za skode, ali ti kako volis, tebi ako se svidjaju, ti stavi, ja samo kazem svoje misljenje ja bi na skodu stavio one sto A8 audi ima, takve neke ili mozda BBS 18'' dolazim u Brcko za vikend, pa se cujemo da se vidimo brato, malo da sjednemo
G2_1.6B je napisao(la):U zadnje mi se vrijeme bas svidjaju ove Hondice...iako mi je VW bio jedina ljubav(i sad je) al nece jos dugo koliko vidim! Dobra Honda
Nego ja sam ti ovako auto vozio piihhh ima 5 godina.......
na NFS-u :lol:
hahahhaahahahaha :lol: moja je ljepsa od onih u NFS-u
i ja sam volio vw nekad, ali jednom kad zadjes u japanske vode, da ne kazem samo hondine, jer svi skoro japanci su jednako dobri, ali honda je honda, posebna, vidices o cemu mi svi pricamo :icon_smile: