ma kakvo zapustanje, radi se naveliko
ponovo se vratio stari entuzijazam kao prije par godina. ja i Sreto smo zapoceli stelovanje i pripreme ovih dana
naime iako je 2010 godina bila super i uspjesna ja sam ostao ljut na kraju sezone jer sam skonto kakvim sam okolo prodanim dusama okruzen (sa citava balkana, a ponajvise iz svoje zemlje) koji su odmah poletili da se "prodaju Calibri" i koji su se drznuli tracati mene dok nisam bio prisutan (sve sam saznao, bez brige, svaka rijec mi je prenesena)
e pa poruka prodanim dusama i popuzanima diljem balkana glasi da se ja pripremam i jedva cekam da im dernem idola
ja sam cvrsto vjerovao u svoju pobjedu tada (jer bi dosao sa jos boljom postavkom nego u Osijeku kada sam isao vrijeme auta 10.6 sec, a uostalom sve i da sam dosao sa istom postavkom ne mislim da bi moj konkurent me nadjacao) i jedino sto me je sprijecilo doci su svjecice, ali nema veze sto se nije desilo 2010 mozda ce se desiti sada 2011
i drago mi je da je sve tako ispalo na kraju, jer mi je to samo otvorilo oci i dalo motiv i snagu volje
nek prodje sve ok, doci cu jaci nego ikad do sad, nikad veca snaga, nikad bolja koncepcija, nikad bolji start, nikad vise uradjenih bitnih detalja
sada je samo to prioritet nakon lakiranja, a poslije sezone 2011 mozda se krene raditi unutarsnjost, mozda i muzika, zavisi sta odlucim dalje
i jos jedna napomena. ja nisam lik na baterije. nisam pricao pa zasutao. godinama sam tu, i uvjek sam stojao iza onog sto pricam, dokazujuci to i svojim djelima. ja sam IN od pocetka do kraja
WANT SOME?? COME GET SOMEEEEEEEEEE :icon_twisted: