RE: Golf mk1 by eddo ...
te brave su u planu (po mogucnosti zadnje gdje nema slot-a za kljuc
) ... nazad ce se isto ukidat brava za kljuc (sve ce se otvarat preko dugmeta na alarmu ukljucujuci i haubu) bar tako se nadam da cu napravit ... vjerovatno cu izvest i paljenje avta preko alarma, al zasad idem samo osnovne stvari da se auto stavi u pogon, registruje i da grije preko zime, a na proljece cu fantazirat dalje sta i kako sa njim ... uglavnom sumnjam da ce kec ic na prodaju ikad tako da sve sto radim gledam da radim kako treba a to zahtjeva poprilicno dosta (mislim ipak se radi o autu starom skoro 30 godina) ... evo jos koja slika da ne mislite da se ne radi na autu hehe:
Evo slika kako izgledaju sjedista (poslje ovog su fino ispeglana i nema vise ovih neravnina al nemam trenutno tu sliku), takodje na slici iza sjedista se vidi filc koji sam uzeo da poslazem po cijelom podu auta (ukljucujuci gepek) a ako se pokaze ok, bice poredan svugdje po kolima ...
Evo isto slika kablova koji su povadjeni iz skodilaka (sve je povadjeno sto sam ikad stavio u nju i abd ice u keca, a posla je na skodi bilo momacki, povadio sva sjedista, poskido prednje tapacirunge sa vrata, izvadio sam ne stare panele sto sam radio od poliestera i vratio originalne itd itd itd) ... uglavnom radi se ...
Eh evo isto slika majstorije majstora (supak) koji je napravio poso samo da prodje kroz ruke, na autu su u medjuvremenu pomjenjani svi filteri i ulje i permant i svjecice i kablovi svjecica i razvodna kapa i da ne nabrajam dalje uglavnom ne pali na po kljuca vec na pogled kljuca, takodje je zamjenjena izduvna grana pa ce abd uskoro past i neki lonac nazad da kec bolje dise, uglavnom sad je auto ponovo kod limara da zavrsi poso koji je poceo i da ga uradi kako treba, iduci put kad keca dovucem kuci reko sam mu da cu nasut ga vodom unutra ako igdje bude ispustio vodu odmah cu mu ga vratit opet pa da vidim sad hocel ga uradit kako treba (kaze da stvarno nije vidio a meni opet nije jasno koja mu je poenta da ima kanal i oci ako nece sic dole i vidit :icon_question::icon_rolleyes
...