kavaz Član 14.04.2011 #421 RE: Golf III by rale_cazin --Spreman za ljeto -- e aferim rale .. vi iz cazina sto ga znate sredit to je cudo straaasno izgleda, malo je rec :icon_biggrin:
RE: Golf III by rale_cazin --Spreman za ljeto -- e aferim rale .. vi iz cazina sto ga znate sredit to je cudo straaasno izgleda, malo je rec :icon_biggrin:
ArminM Član 14.04.2011 #422 RE: Golf III by rale_cazin --Spreman za ljeto -- zar treba ista reci, ja sam davno rekao da vi cazinjani znate sta radite, sami Bog vam je dao talenat za sredjivanje auta trica je premocna, i svaki detalj koji odradis ispadne premocno, samo naprijed druze
RE: Golf III by rale_cazin --Spreman za ljeto -- zar treba ista reci, ja sam davno rekao da vi cazinjani znate sta radite, sami Bog vam je dao talenat za sredjivanje auta trica je premocna, i svaki detalj koji odradis ispadne premocno, samo naprijed druze
Limpi Član 14.04.2011 #423 RE: Golf III by rale_cazin --Spreman za ljeto -- skockan pravo, svaka cast a jelde tvrd je samo tako
R rale_cazin Član 14.04.2011 #424 RE: Golf III by rale_cazin --Spreman za ljeto -- Limpi je napisao(la): skockan pravo, svaka cast a jelde tvrd je samo tako Kliknite za proširenje... hehehe
RE: Golf III by rale_cazin --Spreman za ljeto -- Limpi je napisao(la): skockan pravo, svaka cast a jelde tvrd je samo tako Kliknite za proširenje... hehehe
Dejan 16v Član 14.04.2011 #425 RE: Golf III by rale_cazin --Spreman za ljeto -- Dobar dobar, samo mozda ti retrovizori,ali dobro stvar ukusa!
RE: Golf III by rale_cazin --Spreman za ljeto -- Dobar dobar, samo mozda ti retrovizori,ali dobro stvar ukusa!
R rale_cazin Član 14.04.2011 #426 RE: Golf III by rale_cazin --Spreman za ljeto -- Evo nakopon mi sad stigao znak za prednju masku sutra lakiranje u crveno i postavljanje
RE: Golf III by rale_cazin --Spreman za ljeto -- Evo nakopon mi sad stigao znak za prednju masku sutra lakiranje u crveno i postavljanje
Harli_team Član 14.04.2011 #427 RE: Golf III by rale_cazin --Spreman za ljeto ; stigao GTI znak Ah da, taj famozni znak, koji se spominjao svaki put kad se i kahva pila sad će doći fakat do izražaja, samo u crveno to sad ofarbati
RE: Golf III by rale_cazin --Spreman za ljeto ; stigao GTI znak Ah da, taj famozni znak, koji se spominjao svaki put kad se i kahva pila sad će doći fakat do izražaja, samo u crveno to sad ofarbati
R rale_cazin Član 14.04.2011 #428 RE: Golf III by rale_cazin --Spreman za ljeto ; stigao GTI znak Sad se skupljaju pare i onda prikolica i po ABF-a i to je to :icon_smile::icon_smile:
RE: Golf III by rale_cazin --Spreman za ljeto ; stigao GTI znak Sad se skupljaju pare i onda prikolica i po ABF-a i to je to :icon_smile::icon_smile:
Crazydeaf Član 15.04.2011 #429 RE: Golf III by rale_cazin --Spreman za ljeto ; stigao GTI znak extra golf samo naprijed
HELL_BOY Član 15.04.2011 #430 RE: Golf III by rale_cazin --Spreman za ljeto ; stigao GTI znak sad si faca
GolFanatiCars Član 15.04.2011 #431 RE: Golf III by rale_cazin --Spreman za ljeto ; stigao GTI znak eto je samo jos puknit u crveno drago mi je sto si nasao ABF-a
RE: Golf III by rale_cazin --Spreman za ljeto ; stigao GTI znak eto je samo jos puknit u crveno drago mi je sto si nasao ABF-a
R rale_cazin Član 15.04.2011 #432 RE: Golf III by rale_cazin --Spreman za ljeto ; stigao GTI znak Evo danas sam prelakirao znak i montirao ga Sledece sedmice bi trebao doci originalna trojkina gti Jubi rucica mjenjaca i pregovaram za crvene pojaseve od istog modela
RE: Golf III by rale_cazin --Spreman za ljeto ; stigao GTI znak Evo danas sam prelakirao znak i montirao ga Sledece sedmice bi trebao doci originalna trojkina gti Jubi rucica mjenjaca i pregovaram za crvene pojaseve od istog modela
ArminM Član 15.04.2011 #433 RE: Golf III by rale_cazin Postavljen GTI znak odlicno je ispalo, svaka cast
dadao_style Član 15.04.2011 #434 RE: Golf III by rale_cazin Postavljen GTI znak po mom mišljenju greška znak ide u drugu stranu tako dođe na orginal gti lijepše bi bilo da ga prebacis na desnu stranu fara
RE: Golf III by rale_cazin Postavljen GTI znak po mom mišljenju greška znak ide u drugu stranu tako dođe na orginal gti lijepše bi bilo da ga prebacis na desnu stranu fara
R rale_cazin Član 15.04.2011 #435 RE: Golf III by rale_cazin Postavljen GTI znak Original dodje na lijevoj strani al meni je veca fora ovako na desnoj, stvar ukusa
RE: Golf III by rale_cazin Postavljen GTI znak Original dodje na lijevoj strani al meni je veca fora ovako na desnoj, stvar ukusa