trizex je napisao(la):Cisto sumnjam moram i ja malo da bocnem
DeLLoRto je napisao(la):Skidam kapu na startu svakom GTI-u,ali u toku voznje Boga mi ne dam pardona niti sekunde :icon_twisted:
GTI FAN je napisao(la):Joj tek vidjoh onu naljepnicu jesi li je stavio na Golfa da ga ritnem nogom ako ga vidim negdje parkiranog :lol:
trizex je napisao(la):Cisto sumnjam moram i ja malo da bocnem
Evo i ja cu malo,moze je opravdati ako GTI radi na dva klipa
DeLLoRto je napisao(la):Skidam kapu na startu svakom GTI-u,ali u toku voznje Boga mi ne dam pardona niti sekunde :icon_twisted:
Jos cu malo posebno zbog one naljepnice cime nedas pardona ni sekunde gti-u, sa 66 kw,dellorto flexibilnost tj dizelsko ispucavanje sveukupnog momenta na niskim okretajima te zavarava u osjecaju i tjera na lupetanje gluposti ,kupi dvogled kad krenes na trku .
DeLLoRto je napisao(la)::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Moj Golf 2 GTI najbrzi auto na svijetu :lol: :lol: :lol: :lol:
DeLLoRto je napisao(la)::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Moj Golf 2 GTI najbrzi auto na svijetu :lol: :lol: :lol: :lol:
Nije najbrze auto ali od tvog tedei Golfa 2 jes pa pukni :lol:DeLLoRto je napisao(la)::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Moj Golf 2 GTI najbrzi auto na svijetu :lol: :lol: :lol: :lol:
GreenDevil je napisao(la):u mene je TDI 66kw sa PSI Motorsport Power Box-om, i na Ciljugama sam pariro GTI 8V na 400m, sve zavisi kako startas...
:lol: zic,zic :lol: to ti je za onu naljepnicu i dusevne boli nanesene zbog nje :lol: izvini a to sta si ti vozio me ne tangira taman da si vice prvak F1,malac kad sam ja vozio auto tebe je mama spremala u krevet nakon sto si odgledao tomija i jerrya ,mrzim te djetinjaste argumente u dobrim svadjama .Jeli te tada pretekao ijedan tdi od 90 ksDeLLoRto je napisao(la):GTI FAN.....za tvoju informaciju,ja sam izmedju ostalih auta vozio GTI-a 16v kada si ti sanjao o tome da ga kupis i vozis,ucesnik sam trka ubrzanja i vice-prvak BIH u klasi 15 sekundi za 2010. godinu...Tako da bih te zamolio da mi vise ne spamas u garazi i ne pametujes sta je GTI...
:lol: Ma salim se bolan,pa malo zajebancije nije na odmet,pa kakav bi ja bio forumski gti fan kad nebi bacio komentar na onu naljpnicu gdje tdi pisa po gti vecina komentara je bila odobravajuca moras primiti i kritike. inace sve osim tog detalja je stvarno lijep golf :icon_biggrin:DeLLoRto je napisao(la):Naljepnice su stvar ukusa i jedna doza "iritacije"... A ne tebi inspiracija da ti nama drzis ovdje predavanja sta je GTI i kako radi...da si pametan,kao sto nisi,pitao bi za par jednostavnih savijeta da ti dam kako bi ti auto islo mnogo bolje...ali eto,imas divan nastup..pa bih te zamolio da malo prosetas iz moje garaze
hvala...