DeLLoRto je napisao(la):Ma ja,papansko auto,nije GTI :lol:
lhasa_green_beast je napisao(la):zubizareta je napisao(la):nevalja nije gti...hheeh,pa bio je gti,da je valjao nebi bio izbacen...
po cemu ne valja gti ? to ono po bosnjacki puno trosi jel ? ne kazem ja nista za ovo auto cak mi se i svidja sto je TDI uz to i rijetki model golfa...nemoj da osporavas gti-a a posebno digifanta.
zubizareta je napisao(la):nevalja nije gti...hheeh,pa bio je gti ,da je valjao nebi bio izbacen...
DeLLoRto je napisao(la):Za neke koji nisu upoznati prije ovog auta ja sam posjedovao Golfa mk1 KR 16v na karburatore. Auto je imalo oko 170 konjskih snaga i cak sam s njim pobjedjivao u klasi 15. GTI je nesto sto je "vrh" i sto treba postovati i cijeniti. Tako da je svako poredjenje suvisno. A pored toga ni ovaj motor ne treba podcjenjivati,jer sa odgovarajucim ulaganjem,SM-om moze podici na jako velik novo,gdje mu nijedan GTI ne moze oprepeliti... Zato,ko sta voli i kome sta odgovara neka vozi,a kako se ono kaze " o ukusima se ne raspravlja "
GTIa su sifurali papci i seljacine, isto kao i bmwa kocku i jos mnogo dobrih auta.. zbog takvih se nekad stidim sto vozim golfa ali jbg..lhasa_green_beast je napisao(la):zubizareta je napisao(la):nevalja nije gti...hheeh,pa bio je gti,da je valjao nebi bio izbacen...
po cemu ne valja gti ? to ono po bosnjacki puno trosi jel ? ne kazem ja nista za ovo auto cak mi se i svidja sto je TDI uz to i rijetki model golfa...nemoj da osporavas gti-a a posebno digifanta.
lhasa_green_beast je napisao(la):zubizareta je napisao(la):nevalja nije gti...hheeh,pa bio je gti,da je valjao nebi bio izbacen...
soffa je napisao(la):heheh hocu i ja ovu naljepnicu....