Član
Lexillium je napisao(la):MrShadow je napisao(la):JBg, ne znam sta bih ti rekao. 20 ljudi mi je rekao da upravo takva voznja jeste uzrok sto se turbina zaprljala.. Sad moguce da je uzrok i chip kao sto je gore receno.. Treba na dijagnostiku pa ispitati tacno sta uzrokuje..
Nije svako iste srece, tebi je izdrzala 170 000 km, ali pogledaj malo i vidjet ces da je znala riknuti i na potpuno novom autu..
Druže gledaj KO ti kaže a ne ŠTA ti kaže:lol: Ja znam da su Golfovi 5 imali i imaju problema sa turbinama,zamajcima,climatronic motorčićima i još nekim stvarima da ne peglam sad ovde,ali pogledaj recimo TDI motore što voze taksisti i policija,vidiš koliko su prešli bez kvarova na turbinama i uopšte otvaranja motora pa će ti sve biti jasno.
Ja se ne slažem da auto treba cijepati da bi ono više izdržalo.Baš naprotiv...Uglavnom želim ti da saniraš taj kvar što prije i sa što manje izdataka
A odkud to da taxisti ili policija ne mijenjaju turbine, njima provrte 500 hiljada onako bezveze ?
Turbina je recimo potrosna roba koja se mora cistiti, "paziti" (tako da ne ubijas auto recimo sat vremena i ugasis ga onako dok nisu ni spali obrtaji), postoje tzv.turbo timeri za to i sigurno 95% je da je MORAS promijeniti do 200 hiljada .
Tako da tvoja prica je netacna, raspitaj se malo bolje pa onda pisi na ovu temu .