rs6 je napisao(la):saltaj ga na 2000 rpm, pa vidi potrosnju .....
Brane984 je napisao(la):Nije tebi nesto uredu sa autom.ili gorivo koje sipas je totalno loše.Otidji na dijagnostiku.Kod mene je isto motrr samo 2003god,i nr pelazi 6.2 ciste gradske voznje.Ali sipam kvalitetno gorivo.
Druze kad budes presao kilometara kao ja godisnje onda mozes reci da neko laže.Ja znam koliko moje auto potrosi,ko nevjeruje neka dodje pa se uvjeri.Ozbiljna sam osoba i na bavim se dijecijim pricama,nego sam ovde da ako mogu nekome pomognem ili dam savjet.A na otvorenom zavisi gde vozim.Za Sarajevo uzme oko 5.3,dok npr autoputa i moje voznje uzme izmedju 6.5 i 7l.Da lazem ne bi rekao da uzima 7 na autoputu.I nisam zaljubljenik kao neki ovde u jednu marku pa da druge pljujem,meni je auto prevozno sredstvo,nebitno koje marke,i da je najgora marka a pokaze se dobro ja cu je pohvaliti.ArminM je napisao(la):Brane984 je napisao(la):Nije tebi nesto uredu sa autom.ili gorivo koje sipas je totalno loše.Otidji na dijagnostiku.Kod mene je isto motrr samo 2003god,i nr pelazi 6.2 ciste gradske voznje.Ali sipam kvalitetno gorivo.
jarane u kakvim vi to gradovima vozite pa vam gradska potrosnja 6 litara,mislim daj ba sta lazete vise sami sebe
ajde sto lazete nas druge, ali ste vec sami sebe uvjerili u te nebuloze.ako vam po gradu trosi 6 onda na otvorenom treba 3 jbt, ili vam na otvorenom ne trosi nista, dzaba se vozite. mislim halloooo