nesobrzi je napisao(la):
ajde ljudi samo serite po vw lijepo vas vidjeti kako ste zanimljivi i zavidni sto bi njegov golf trebao da trosi manje nema sanse normalne voznje da uzme 8 l vozio sam prija 3 godine takvo auto 8l uzima kad ga gazis bas a ocito se ovde u ovoj temi javljaju oni koji nisu nikad vozili takvo auto aa posebno OggyBoy mora da sere uvijek po vw druze da mi je vidjeti koliko tvoje auto trosi samo me to zanima cim treba da se pljuje po vw ti si prvi uvijek!!!
Moj troši oko 6l kombinovane vožnje, manje grad, više otvorena cesta. U gradu sam do sad najviše nabio oko 7.8l, a najmanje na otvorenom, peta brzina i 60km/h zbog testa, bilo je oko 3.9, 4.2l na 146km puta. Znači, u jednom pravcu 3.9, a u drugom 4.2. Jednom probao i nikad više, izludio, sve pogašeno da ne vuče struju, nema gasa, nema preticanja, nema ništa.:icon_mad: Najveća potrošnja mi je bila oko 28l, naravno, nisam dugo vozio, već divljao malo i to je to. Eto, najiskrenije od mene. Što se tiče VW.a, ne pljujem ja VW, ne bi' ja to nikad radio, omiljena marka auta.
DAS AUTO!!!