M A R E X je napisao(la):
allroad je napisao(la):Trebalo bi dobro izgledati tako
thefukara je napisao(la):ja ne bi' dir'o znak. prije bi' stavio crnu masku bez znaka.
ako ofarbaš i znak i masku, izgledaće k'o rupa. bolje da ostaviš znak takav kakav je, da bar nešto razbija monotoniju.
[/quote
hmm znam da ce izgledati monotono ali jbg kad nemam nista hromirano vise na njemu osim tog znaka na masci i nazad na gepeku pa sma ih mislio matirati al opet nesto kontam kad bi mi neko mogao to odraditi u photo shopu da se vidi kako izgleda sa crnim farovima
thefukara je napisao(la):kome još treba photo shop? :lol:
bobom4Motion je napisao(la):thefukara je napisao(la):kome još treba photo shop? :lol:
brate lud si evo imas plus za ovo mada malo je sareno:lol::lol: ajd vidjecemo da neko odradi u ps al kad nece niko ja citav dan pisem i molim al nece niko a sutra treba da se to radi
dewillrock je napisao(la):bobom4Motion je napisao(la):thefukara je napisao(la):kome još treba photo shop? :lol:
brate lud si evo imas plus za ovo mada malo je sareno:lol::lol: ajd vidjecemo da neko odradi u ps al kad nece niko ja citav dan pisem i molim al nece niko a sutra treba da se to radi
Sta treba da se odradi u PS-u :icon_question:
sa ove crvene farove da premjestim na ovu bjelu jel i masku mat crnu?bobom4Motion je napisao(la):dewillrock je napisao(la):bobom4Motion je napisao(la):thefukara je napisao(la):kome još treba photo shop? :lol:
e hvala drug napokon da se neko javi ajde mozes li mi odraditi znak i maksu u mat crno i ove crne farove da ubacis da vidim kako bi to izgledalo jer sutra treba na farbanje a bojim se da ne bude kao rupa jer bi ja sve u mat crnu odradio pa ako mozes da odradis to odmah evo imas plus
dewillrock je napisao(la):sa ove crvene farove da premjestim na ovu bjelu jel i masku mat crnu?bobom4Motion je napisao(la):dewillrock je napisao(la):bobom4Motion je napisao(la):thefukara je napisao(la):kome još treba photo shop? :lol:
e hvala drug napokon da se neko javi ajde mozes li mi odraditi znak i maksu u mat crno i ove crne farove da ubacis da vidim kako bi to izgledalo jer sutra treba na farbanje a bojim se da ne bude kao rupa jer bi ja sve u mat crnu odradio pa ako mozes da odradis to odmah evo imas plus
thefukara je napisao(la):pošto sam ovo radio paintu i gimpu (jer na linuxu imam samo ta dva programa za obradu slika, koji nemaju ni 100-ti dio alata koji imaju u ps-u) ovo je ispalo kul, da kulje ne može.
i nije šareno, već je taze ofarbano pa se još šljašti. :lol: (zafalilo mi matt crne, pa sam bacio u gloss )
bobom4Motion je napisao(la):dewillrock je napisao(la):sa ove crvene farove da premjestim na ovu bjelu jel i masku mat crnu?bobom4Motion je napisao(la):dewillrock je napisao(la):bobom4Motion je napisao(la):thefukara je napisao(la):kome još treba photo shop? :lol:
e imas farove kod mene u projektu ako ti nije problem da ih potrazis ili neke crne od r32 bitno je samo da su crni i da je odradjeno u mat maska i znak
thefukara je napisao(la):pošto sam ovo radio paintu i gimpu (jer na linuxu imam samo ta dva programa za obradu slika, koji nemaju ni 100-ti dio alata koji imaju u ps-u) ovo je ispalo kul, da kulje ne može.
i nije šareno, već je taze ofarbano pa se još šljašti. :lol: (zafalilo mi matt crne, pa sam bacio u gloss )
:lol::lol: koji si ti kralj nasmijao si me ono bas moracemo popiti po pivkaru kad budemo negdje na skupu nekom ti ces prepoznati svoj rad