bucky_mb@yahoo Član 19.02.2011 #257 RE: Golf 2 white--german style..Stigo ljetni SET UP.... lijepe su felge,, steta sto nisu za col vece.
RE: Golf 2 white--german style..Stigo ljetni SET UP.... lijepe su felge,, steta sto nisu za col vece.
almir_1983 Član 19.02.2011 #258 RE: Golf 2 white--german style..Stigo ljetni SET UP.... Super su fele,ove mu mnogo bolje stoje ...
323 Član 19.02.2011 #259 RE: Golf 2 white--german style..Stigo ljetni SET UP.... Super mu stoje,svaka cast za izbor
bad_look Član 20.02.2011 #260 RE: Golf 2 white--german style..Stigo ljetni SET UP.... ma hvala svima, i meni lijepo izgledaju samo što će gume niže ići...a to za coll aBd biće i to...pozzzz
RE: Golf 2 white--german style..Stigo ljetni SET UP.... ma hvala svima, i meni lijepo izgledaju samo što će gume niže ići...a to za coll aBd biće i to...pozzzz
Twister Član 20.02.2011 #261 RE: Golf 2 white--german style..Stigo ljetni SET UP.... Lepo ovi studenti sredjuju te dvice :lol: Zaista lepo stole ove felne...svaka cas na izboru
RE: Golf 2 white--german style..Stigo ljetni SET UP.... Lepo ovi studenti sredjuju te dvice :lol: Zaista lepo stole ove felne...svaka cas na izboru
Skrabo Član 20.02.2011 #262 RE: Golf 2 white--german style..Stigo ljetni SET UP.... dobro legle nove felge samo jos da su gume 60 mislim 175/60 jos bi bolje bilo ..
RE: Golf 2 white--german style..Stigo ljetni SET UP.... dobro legle nove felge samo jos da su gume 60 mislim 175/60 jos bi bolje bilo ..
bad_look Član 20.02.2011 #263 RE: Golf 2 white--german style..Stigo ljetni SET UP.... Ma stipendija legla kolega...hahaha..hvala..pozzz Idu gume 185/60 sigurno.........najvjerovatnije Dunlop sp sport.......pregovaram za njih...pozz svima..
RE: Golf 2 white--german style..Stigo ljetni SET UP.... Ma stipendija legla kolega...hahaha..hvala..pozzz Idu gume 185/60 sigurno.........najvjerovatnije Dunlop sp sport.......pregovaram za njih...pozz svima..
ArminM Član 20.02.2011 #264 RE: Golf 2 white--german style..Stigo ljetni SET UP.... fine felgice,dobro su legle na golfa,cini mi se kao extra dobar izbor
RE: Golf 2 white--german style..Stigo ljetni SET UP.... fine felgice,dobro su legle na golfa,cini mi se kao extra dobar izbor
bad_look Član 20.02.2011 #265 RE: Golf 2 white--german style..Stigo ljetni SET UP.... Hvala ..poz Armine
ljuboje Član 20.02.2011 #266 RE: Golf 2 white--german style..Stigo ljetni SET UP.... e bas mu fino stoje... drago mi je da si zadovoljan,mada sam ja usrao motku
RE: Golf 2 white--german style..Stigo ljetni SET UP.... e bas mu fino stoje... drago mi je da si zadovoljan,mada sam ja usrao motku
bad_look Član 20.02.2011 #267 RE: Golf 2 white--german style..Stigo ljetni SET UP.... Ma nema veze...svkako dvije gume skidam dvije ostavljam..pozzz
RE: Golf 2 white--german style..Stigo ljetni SET UP.... Ma nema veze...svkako dvije gume skidam dvije ostavljam..pozzz
im-mijo-g2 Član 20.02.2011 #268 RE: Golf 2 white--german style..Stigo ljetni SET UP.... aa sada pati za jednim nižim oprugama, a golf je lijep još će ga gti ralica malo razbacati i profil gume.. a opruge sada ganjaj do ljeta
RE: Golf 2 white--german style..Stigo ljetni SET UP.... aa sada pati za jednim nižim oprugama, a golf je lijep još će ga gti ralica malo razbacati i profil gume.. a opruge sada ganjaj do ljeta
bad_look Član 20.02.2011 #269 RE: Golf 2 white--german style..Stigo ljetni SET UP.... Aha idu naprijed zelene sigurno...a nazad neću ništa dirati..a usput ovih dana dolazi teži motor...1.9 turbo...pozzzzzz
RE: Golf 2 white--german style..Stigo ljetni SET UP.... Aha idu naprijed zelene sigurno...a nazad neću ništa dirati..a usput ovih dana dolazi teži motor...1.9 turbo...pozzzzzz
Limpi Član 20.02.2011 #270 RE: Golf 2 white--german style..Stigo ljetni SET UP.... fine fele, bas kultura