RE: golf 2 16V street race-slike
beZZa je napisao(la):
GolFanatiCars je napisao(la):
prelijep i predobar golf
boja odlicna izgled odlican :icon_biggrin:
stavi mu oznaku
Golf GTI :icon_biggrin:
umjesto golf cl neko ce pomislit da je sitnica pod haubom a ono masina za ne predpostavit :icon_biggrin:
Upravo sam dozivio ovo boldirano, naime prosle godine jaranu dosao rodjak iz njemacke sa RS4 karavanom i na semoforu lik u golfu turira nesto i haj da se povuku od semofora do semofora. Kad se golf ispali mi se sjebali, gledamo nazad pise CL kontamo koji qurac :lol::lol::lol:
A ja sam opet dozivio drugo nešto.Dok sam vozao GTI 16 V koja je fakat isla ko blesava(1999-2001 to je ipak bila fina jurilica),uradjena pofino bila,ja i jaran stali na semaforu nekakvom krezavom liku koji je izgledom haman pa sat prije izaš'o iz KP Zenice,on u Mercu 500 Sl,kabrioletu,i mi da se potačkamo,frajer stisnu gas i ode ko iz katapulta...Mi fol nesto za njim,pa ja stao gledam ide li nam auto ili stojimo???,ono bas:icon_eek::icon_eek:...tako 2-3 puta sa semafora,kad veli nama lik: nemojte se momci bezveze truditi,i ja sam se tako furao ko vi dok nisam dosao do ovoga,ošinu po gasu i ispali se ko raketa:icon_eek::lol::lol:
Tako da hoću da kažem,koliko god se trudili,uvjek ce RS biti RS,BMW M će biti M,AMG ce biti AMG itd ,itd...To je samo puko zavaravanje da si ti,ja ili neko treci brzi sa Golfom 16-kom od gore pobrojanih auta...:123: