Početnik
adi187 je napisao(la):viktorpetr je napisao(la):Druze, Fiat je Fiat.........Ja nemam neko posebno misljenje ali imam prijatelja koji ima Bravo 1,6 16v 1999 god...Auto ima klimu, abs, e.p.s., centr.daljinsko......Motor odlicno ide, netreba ga ulijeniti ali njemu je pukao zupcasti remen, i popravka ga kostala oko 300 eura....I kad je popravio, taj originalni spaner koji je postavio preskoci i opet mu sj*e sve....Firma gdje je kupio dio mu je platila ostale djelove ali majstora je morao platiti sam....Sad ima nekih problema skripi mu remen, kablovi nisu nesto dobri.......Neznam sta bih ti rekao, osim da su Fiat dobra auta dok se ne pocnu kvariti, cim popravis prvi ozbiljniji kvar prodaj to...Ali i tu se javlja problem....Golf 2 dizel je 4500, audi 80 je 5000...To su sve stara auta a drze cjenu koju ima taj Fiat sada....Ko god ima Fiata ovamo kod nas, vrlo lako ga kupi ali jako tesko proda........Pozdrav!!
P.S. Bolje uzmi Citroen Xsaru 1,6 ili 1,8.......
A sto je puko zupcasti :icon_question: Zato sto se ne odrzaje :icon_rolleyes: ima brate servisni interval na kolko se mijenja zupcasti i drugi neki dijelovi bez obzira na njegovo stanje,redovan servis,tj.na vrijeme radjen veliki servis i izmjena ulja i filtera i nema problema ...
Kod nas kupe auto i voze dok sta ne rikne,nisu dzaba ljudi propisali sta se mijenja na velikom servisu dzaba sto auto urodeno radi i sa trenutnom dijelovima..zao dat 500 KM za veliki servis i onda kad pukne zupcasti il sta,kazu ne valja auto :icon_rolleyes::lol:
Citroen nije los al su za njega skuplji dijelovi nego za fiat i jos teza ga je prodat ....
ma njegov post nista ne govori,ne znam sta je htjeo rec s njim..:icon_rolleyes:,mozda da na drugim markama auta mozes vozat koliko hoces i ne moze puknut remen:icon_rolleyes:,
moj ti je savjet prijatelju ako kupis auto,samo nedaj da ti svako zabada nos u Fiata,ovi nasi majstori znaju oko Golfa 2,vecina ih nema pojma oko Fiata,osjetljiv je na elektronici ako se svakakav "majstor igra" oko njeg,nadjes pouzdanog i njemu vozis,najskuplji su oni koji misle da su majstori...