Član
silvia_turbo je napisao(la):trizex ok onda sam ja znaci glup i bez ociju, bas moram pogledati dali imam slike jer sam slikao, ja mu vario auspuh, natjeram na kanal kad imam sta da vidim, rupe na podu, na pragovima sa unutrasnje strane rupe takodje, znaci ja sam glupi limar koji ne zna sta je rupa na limariji, ja negovorim na sa vana, i opeli fino izgledaju sa vana a zadnji most otpada svakom drugom. a sto se tice elektronike mislim na el paket opreme, jednostavno danas popravis jedno sutra se pokvari drugo, a o potrosnji sam vec rekao, trosi vise nego ocekivano za auto sa 1.6 motorom. to su moja iskustva i imam prvo da ih kazem, sutra da ja pocnem hvaliti svog japanca 90% ljudi se nebi se slozilo samnom i rekli bi svoja losa iskustva sa japancima.
Da nije slucajno slucajno ljubicasta Brava u pitanju Vjerujem ja tebi da si ti to vidio, ali to je jedan primjer, vjeruj da nije situacija ni priblizno takva na autima koja su IOLE pazena, znaci bar da je zastita na podu citava / pokriva, je dovoljno...
Struja takodjer, stari mi voza Tipo-a 90'ta, elektricni paket /centralno, el. siber, el. prozori/ jedino sto je crklo i to ove godine su 2 brave od centralnog nakon 20+ god svakodnevne upotrebe....
Vidio sam ja i takve o kojima ti govoris, da sad ne sipam bajke, i truhle i problematicne, al' to su auta unistena, u raspadnom stanju (za mene je raspadno stanje cim vidim dijelove pricvrscene paljenom zicom/plasticnim vezicama), odrzavana samo kad se nesto raspadne, ono, "dok vozi, dobar je...."