raymo je napisao(la):Stavi 6 pa vidjet ces kakav je odaziv izdvoji oglas malo lako je spustati a pohvalno je da ih je na piku samo 214komada za razliku od stila 427komada duplo vise sretno s prodajom
elmir je napisao(la):prije 4 godine ako je platio 11 000KM onda ti otac nije bio sve pameti, nemoj se naci uvrijedjeno.. prije 4 godine cijena je bila od 8 do 9 000..
pod drugo mozes ti staviti cijenu od 6000 ali to moze samo otici od 4500 do 5000KM.. bez uvrede ali takve su cijene na trzistu i protiv trzista nemozes.. sva auta vrijede puno vise sto se tice fiata ali neodredjujes cijenu TI vec trziste.. moras se uklopiti u to..
elmir je napisao(la):moj ti je savjet ako je toliko dugo kod njega auto, ako ga predobro sluzi i ako nema nikakvih poblema sa njim sto vjerujem (imao sam 4god. fiat bravo 1.9JTD NIKAD nijednog problema sem 2 udesa sto sam imao ali to je covjekova greska ne fiatova) nek auto zadrzi za sebe jos par godina jer ove cijene i trziste nisu normalni pa zato bolje mu je da cuva i vozi sto ima nego da sad prodaje pa kupuje drugog macka u vreci a to ga auto vec sluzi odlicno.. moj savjet..
adi187 je napisao(la):farove treba ispolirati to je stanadardno na njima, ako i to ne upali treba malo projektore srediti, evo tacno sta treba ili xenone da ubaci http://italiancarsclubvojvodina.org/tuning-styling/modifikacija-valeo-projektora/
Uclani se na forum imas i o poliranju farova i tamo temu a ima i tu na bhtuningu par
Duke_Of_Harlem je napisao(la):Druze ja sam prije 3 - 4 godine htio uzeti mareu 1.9 JTD , sa full opremom znaci koza klima sve zivo , ko nova u perfektnom stanju , covjek mi je davao za 5000
besa je napisao(la):Duke_Of_Harlem je napisao(la):Druze ja sam prije 3 - 4 godine htio uzeti mareu 1.9 JTD , sa full opremom znaci koza klima sve zivo , ko nova u perfektnom stanju , covjek mi je davao za 5000
Drug on je nju tebi mogo davat za 1000 ja znam kolika je cijena bila ove 1.9 JTD weekend HLX karavan..
:icon_rolleyes:
Duke_Of_Harlem je napisao(la):besa je napisao(la):Duke_Of_Harlem je napisao(la):Druze ja sam prije 3 - 4 godine htio uzeti mareu 1.9 JTD , sa full opremom znaci koza klima sve zivo , ko nova u perfektnom stanju , covjek mi je davao za 5000
Drug on je nju tebi mogo davat za 1000 ja znam kolika je cijena bila ove 1.9 JTD weekend HLX karavan..
:icon_rolleyes:
pa dobro , ja sam samo rekao kako je meni bilo , doduse ova nije bila karavan