etno je napisao(la):Po meni je ovo vec previse, do Tokyo drift je i bila prica ulicna. Ovo je vec malo izvan tih okvira... Ne znam po meni nekako izgubljena dusa serijala. Mada vidjet cemo, naravno da ce se pogledati i ovaj nastavak.
Miss D je napisao(la):Docekala sam film sinoc u Tuzli u Kinu.
Snimak vrhunski zvukovi tip top naravno ko u Kinu :lol::lol: nisam ranije htjela gledat radi loseg snimka !
Moram priznat da je film extra dobar samo ima par nerealnih scena to im nije trebalo...Ostalo mi se sve svidja od glumaca automobila huh...
Mrzim Tokio drift nisam gledala i necu..al steta da se vec snima 7dio Fast Furious_a koji je nastavak na Tokio drift....
OmO je napisao(la):Miss D je napisao(la):Docekala sam film sinoc u Tuzli u Kinu.
Snimak vrhunski zvukovi tip top naravno ko u Kinu :lol::lol: nisam ranije htjela gledat radi loseg snimka !
Moram priznat da je film extra dobar samo ima par nerealnih scena to im nije trebalo...Ostalo mi se sve svidja od glumaca automobila huh...
Mrzim Tokio drift nisam gledala i necu..al steta da se vec snima 7dio Fast Furious_a koji je nastavak na Tokio drift....
Kako mozes nesto mrziti sto nisi gledala ?