RE: Fabia F1 /Mk1 - Str 1. Info/slike... negdje na kraju, branik radovi...
edoze je napisao(la):
e sad treba ic' fotkat!
treba treba :icon_smile:
a danas se nesto radilo zavrsavalo...
narucene jos prosle sedmice barum bravuris 2 ljetne gume 205/45/16 za nazad... 150km...
http://www.barum-online.com/generator/www/de/en/barum/automobile/themes/pc_tyres/summer/bravuris_2/bravuris2_en.html
jedino su one od tih hajmo reci prihvatljivijih dobavljive, nankang bi me izasao tu isto otprilike, dostava do ze, montaza, a i eventualni rizik da guma bude tvornicki felericna, jer nema nigdje blizu nijhovo zastupnistvo i sl...
ovo ostalo, michelin pilot 340km, obisao tamo one oko viteza, s tim da sofa m i jos jedna kod viteza, vece radnje, djeluju ozbiljno, ubjeduju da ne postoji ta dimenzija... a ja mrsko mi se sa vama prepirat, ali hajde da vidite sta je na autu, ta vasa "nepostojeca" dimenzija...
moze se narucit jos dunlop, bridgestone, al i oni su 270-tak km... naravno komad. al realno, nit imam konjazu za te neke razvikanije "high performance" gume, nit mogu iznad 160-tak :lol: tako da sam uzeo najpovoljnije, barum, Ceska guma za cesko auto :icon_biggrin:
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
naravno ofarbani dobosi u mat crnu, da bude kulturno, ne hrdjavo;
Uploaded with
ImageShack.us
i na kraju oprano, guza :lol:
Uploaded with
ImageShack.us
usput su sve gume napunjene azotom, da ih ne kontrolisem cesto.... konacno sada imam sve nove ljetne gume, pa da vidim kako je i to na fabiji
dojmovi kakve su gume, jos je rano, al kako god mislim da su bolje od starih koje su daleko starije i sa neka 2mm sare....