Član
vwfan je napisao(la):Ako je auto sa slike, ne treba mi, neka ga tebi :icon_smile:
hahahah prejak
vwfan je napisao(la):Ako je auto sa slike, ne treba mi, neka ga tebi :icon_smile:
vwfan je napisao(la):Vidim da si raspolozen da se upustas u neke prepirke..ko je brzi itd. itd.
Ja mislim da uvijek ima brzi od brzeg, dakle u ovom slucaju ti si brzi od jednog dizela, doci ce drugi poraziti ce te..
Respect za tvoje benzince koji su dovoljno brzi da idu ispred dizela uz Bradinu...
Al_Galone je napisao(la):vwfan je napisao(la):Vidim da si raspolozen da se upustas u neke prepirke..ko je brzi itd. itd.
Ja mislim da uvijek ima brzi od brzeg, dakle u ovom slucaju ti si brzi od jednog dizela, doci ce drugi poraziti ce te..
Respect za tvoje benzince koji su dovoljno brzi da idu ispred dizela uz Bradinu...
Ma nema tu prepirke nikakve,zna se ko je brzi,ali to uopste i nije bitno!
Ja sam se samo tebi javio iz razloga tj nacina na koji si postavio post.
Covjek je postavio malo temu da se prodiskutuje,da kazu ljudi koji su vozili,prednosti mane,a ti onda uletis sa "benzinci vidimo se na bradini"
Vjerovatno ti je to sto vozis prvo auto,ali i to je nebitno,bitni je to sto nisi nista naveo sto bi islo u prilog ili u minus benzincima ili dizelima,pogledaj moj prvi post u temei pa ce ti biti jasno!
Uvijek ima neko brzi i od najbrzeg ima brzi!