Član
Jel to sto je neko zeljan adrenalina i brzine i sto u BiH nema staze daje istom za pravo da oduzme najmanje 1 zivot neduznog covjeka i svoj zivot ? Nemam namjeru da se raspravljam sa tobom..Ja sam napravio ovu temu iz razloga da vidim misljenja i iskustva drugih ljudi..Sam motor kad sjednes na njega nekako sam trazi gasanja..Ali grad i naseljena mjesta nisu za to..Jos jedan razlog sto nisam ljubitelj divljanja na motorima,je to sto mi je ujak poginuo na motoru,isto tako divljanjem..I kad vidim kako me pretekne u ne preglednoj krivini onako hladno..Momak mi je pao pred ocima i bio je 25 dana u komi..I sve to sto se njima desava..Sve vise ih gine zbog gluposti..I sta po tebi znaci rjec "bajker",onaj koji uziva u voznji motora ili onaj koji gasa po gradu ko blentav :icon_confused:
[/quote]
Naporan si kume haus upravo ne zelim se raspravljati sa tobom glup si kao k...c svi nesto vole tako i ti ljudi adrenalin i brzinu neko u manjim granicama neko u vecim i to je to koliko automobila ubije pijesaka a ima 4 a on 2 kotaca i sve ostalo=) :icon_twisted::icon_twisted:
[/quote]
Naporan si kume haus upravo ne zelim se raspravljati sa tobom glup si kao k...c svi nesto vole tako i ti ljudi adrenalin i brzinu neko u manjim granicama neko u vecim i to je to koliko automobila ubije pijesaka a ima 4 a on 2 kotaca i sve ostalo=) :icon_twisted::icon_twisted: