Vozim motocikl od svoje 12 godine, i nikad nista mi se nije desilo (na motoru), osim sto redovno vozim motokros bankinom (tko vozi motocikl, razumije)!
Policija i ministarstvo se vade na neke %-ke , koji nemaju veze sa pamecu! Nikad ne spomenu koliko ima registrovanih motocikala u BIH, a koliko automobila, pa da se uzme ta razlika i onda uporedju nesrece sa ucescem motocikala i automobila (vjerujte, prica je sasvim drugacija)!:icon_mad:
Jedan jedini udes koji sam imao, stigao neosvetljen traktor sa autom, i svasta se desilo, nebih da pisem o tome (momci iz Doboja znaju) i zahvaljujem se Bogu sto sam to vece bio u autu, a ne na motoru!:icon_mad:
Drugo, u gradu provedem najmanje vremena na motoru (osim kad moram nesto obaviti), to je najcesce usputna kafica i nastavljam dalje, i sad trpati mene i meni slicne u isti kos sa onima koji nisu izasli iz grada na otvorenu cestu sa motorom, je besmislica! Vec je navedeno, skuteri nisu motocikli, to su mopedi, tako stoji i u zakonu!:icon_evil:
I da bacimo sve ovo na stranu, najveci krivac je saobracajna nekultura, i zakon koji se odnosi za nekoga ovako za nekog drugog onako, sto nam auto na tehnickom samo radi kamera stoji pola sata na kanalu i nema nikoga da ga pregleda, pa ga ja svejedno vozim svoje svakih mjesec dana na kanal kod prijatelja da sve pregleda!
A sad sto taj traktor koji sam ja stigao nije imao nikakvu signalizaciju, policija je rekla:''Mi takvima oprastamo, to su proljoprivrednici..''! Mislim, what the fu*k! Moje sledece pitanje je bilo:''Jesu li 4 ljudska zivota vrijedna 25KM, koliko bi kostala kompletna signalizacija na traktoru?'' Samo je usutio!:icon_mad: Mjesec dana posle je i pocela velika akcija kaznjavanja traktorista, nakon sto se desilo js 50-ak nesreca u kojima traktor nije bio osvetljen!:icon_mad:
Tako da ovakve teme vise nemaju smisla, svi nesto prebacujemo krivicu na druge, sve nam smeta, i na kraju kljuc na temu kad se sve zahukta do kljucanja! Sto bi trebalo i sa ovom!
Divlja se i sa autom i sa motociklom, ali sad sto motoristi mogu jednom pogrijesiti (ne bukvalno), je jedina razlika izmedju te dve vrste prevoza!
Eto, velika pusa od mene!:123: