pioneer_09 je napisao(la):
Ulazim u temu i kontam octavia malo cucnula... Kad ono jos opruge nisu stigle:icon_mad:
Al' eto ni ovo nije los update
evo mali teaser..
23.04.2012. low day :icon_biggrin:
Par nabrzinu ispucanih fotki
proizvod
krajnji korisnik još na podu ali "dosta u zraku"
par slika kod demontaže nekih elemenata
usporedba stock VS eibach pro kit
i par kad je bilo gotovo..
za neku analizu i usporedbu je još prerano bilo što da budem objektivan
ali je dosta tvrdo!! udobnost je itekako poremečena
ugl. slikao sam auto
na "jednom" mjestu..pa kad ulovim vremena budem opet stao sad tamo...a i non stop je kiša pa treba i auto oprat.
za usporedbu.
Meni je ovo..mrak.. i čak mi se čini prenisko..a još treba "sjest"?
Metar je na sredini blatobrana pušten po sredini kotača tj. centralne rupe pokazao 69cm..a sad je 65,8cm..mjereno u garaži kod mene
Čini mi se da su mi sad .. i sicevi previsoki..a i moraću kalibrirat zadnje parking senzore.
još par bez vez(loš moby)..nabrzinu od danas..
povučena je ručna kad je auto krenuo natrag..pa izgleda dosta niži natrag nego naprijed na ovim slikama..ugl isto je -3cm.
Udobnost ko na go cartu..amortizeri? Što je to?? Prerano mi je biti objektivan..tek imam 25 km s njima..ali da auto bolesno leži u zavoju..to da..
Tu se vidi kao neka najbliža slika razlika u visini.
prije:
poslije:
sad se pažnja najviše obrača..na ležečim policajcima,,rupama,rinzolima..a i prema amortizerima. Pošto im je malo skračen hod.
ugl..perepcija na full:icon_biggrin:
Ali koji sam danas slalom napravil u gradu..i nije bilo nikakvog ljuljanja..ko po špagi ili ti pruzi.Čak je i neki lik u porsheu carera s4 bio iznenađen..jer obojica smo ganjali srednju traku (3 trake)..on po lijevoj..ja po desnoj..i hakkler je prije uletio u nju :icon_twisted:
poslije sam propustio čovjeka..da se ne naljuti previše
evo ukratko...:123: