Član
AmmaR84 je napisao(la):IGY krsi saobracajne zakone na stupu :lol:
jes :lol:
kriv sam, a sta cu kad peglaju ne znaju se ukljuciti a meni se zuri (jedva kuci do wc-a dosao) :lol::lol::lol::lol:
AmmaR84 je napisao(la):IGY krsi saobracajne zakone na stupu :lol:
D_cash je napisao(la):Veceras Selmir1 na cvili svirao sam i mahnuo skontao je
mahe007 je napisao(la):Sinoc Trizex kod mupa,cojk ne moze da te ne primjeti ,onda lover na juznoj magistrali laganini....Onda neka dobra siva skoda octavia stade kod INTER AUTA da nije neko sa foruma
OmO je napisao(la):mahe007 je napisao(la):Sinoc Trizex kod mupa,cojk ne moze da te ne primjeti ,onda lover na juznoj magistrali laganini....Onda neka dobra siva skoda octavia stade kod INTER AUTA da nije neko sa foruma
Takodjer Trizex 2x jucer prosao ulicom Hendek laganini
2Mahe ja mislim da si ti ono prosao prije 2-3 dana kraj moje kuce, na tebe mi licilo
OmO je napisao(la):mahe007 je napisao(la):Sinoc Trizex kod mupa,cojk ne moze da te ne primjeti ,onda lover na juznoj magistrali laganini....Onda neka dobra siva skoda octavia stade kod INTER AUTA da nije neko sa foruma
Takodjer Trizex 2x jucer prosao ulicom Hendek laganini
2Mahe ja mislim da si ti ono prosao prije 2-3 dana kraj moje kuce, na tebe mi licilo
trizex je napisao(la):Onuda se ni ne moze drugacije prodjem ja 20 puta dnevno tuda....
pioneer_09 je napisao(la):aa to su OmO znaci tvoje vozilice u hendeku