dado307 je napisao(la):nevermind takodjer sinoc na glavnoj malo ga gasa prosao pored mene, tacka se s nekim novim hyundai-jem, bar je ovaj s hyunadi-jem bio nalozen :lol:, fina fabia pravo
NeverMind je napisao(la):ado_d je napisao(la):@NeverMind vcrs na M. Dvoru. Blicnuo sam nez jesi me skontao :icon_question:
nisam te upratio druze :icon_confused:
jubix je napisao(la):Tri puta Limpija, na obredu danas, pa sad prije par minuta na Mokusnicama, ode gore prema Trgoviscu pa se vrati i neki ga stari passat predje na lezecem :icon_smile:
ado_d je napisao(la):NeverMind je napisao(la):ado_d je napisao(la):@NeverMind vcrs na M. Dvoru. Blicnuo sam nez jesi me skontao :icon_question:
nisam te upratio druze :icon_confused:
Uvalio se ti ispred mene ja ti blicnuo. Ja u duji bio
RS6Avant je napisao(la):rs6 vidjen danas mislim da je njegova masinka , priskoci preko mene parkira se na trotuar
D_cash je napisao(la):Selmir1 veceras na malti kod mobil medie svirnuo sam ja isao preko trotoara sivi clio valjda si skontao
adams je napisao(la):aServis svako jutro u 07: 36 na juznoj )
moguce i tebe zaboravih, svako jutro vidim kod rajfajzenadaki je napisao(la):adams je napisao(la):aServis svako jutro u 07: 36 na juznoj )
Ja mislim da sam tebe vidio na brcanskoj neku noc.
D_cash je napisao(la):Primjetio sam da je bilo zamagljeno pravo aa ti se nabio na sajbu da bolje vidis heheh