aneL-TCE je napisao(la):Dadoo s cc-om ispred bezistanaa sinoc parkiran i dragon izaa katedralee tabanaa )
CoL3 je napisao(la):sinoc sandy-a ispod nadvoznjaka u mahali,valjda me skontao:icon_biggrin:
Sahman_Turbe je napisao(la):nakon par dana lutanja po sarajevu danas prvi put vidim dva poznata cunera selmir1 skoda parkirana kod neke banke i takodjer sam vidjeo muhu sa e39
Selmir1 je napisao(la):Sahman_Turbe je napisao(la):nakon par dana lutanja po sarajevu danas prvi put vidim dva poznata cunera selmir1 skoda parkirana kod neke banke i takodjer sam vidjeo muhu sa e39
Da nije na pofalicima :icon_question:
Sahman_Turbe je napisao(la):Selmir1 je napisao(la):Sahman_Turbe je napisao(la):nakon par dana lutanja po sarajevu danas prvi put vidim dva poznata cunera selmir1 skoda parkirana kod neke banke i takodjer sam vidjeo muhu sa e39
Da nije na pofalicima :icon_question:
jest ispred "Moja Banka" fina skoda :icon_eek:
Skrabo je napisao(la):Maloprije nesto bije iza mene ,,Skolnio se prvo,nije presao,onda opet na lezecem se sklonio,msm usporio nije me opet presao
Tek sam skontao na raskrsnici da je sandy_mo
Kako biju xenoni
Hvala na prebacivanju na maglenke
Mjesto rodoc
lov2xlr8 je napisao(la):trizex tunajt,vise puta
ado_d je napisao(la):@NeverMind vcrs na M. Dvoru. Blicnuo sam nez jesi me skontao :icon_question: