GOLF TZ je napisao(la):neki dan JD kraj mene na praonici... ja bio u crnoj q7... gledali smo jedan u drugog ali ofirno mi bilo da pridjem...
GOLF TZ je napisao(la):neki dan JD kraj mene na praonici... ja bio u crnoj q7... gledali smo jedan u drugog ali ofirno mi bilo da pridjem...
ZELA GTI je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):neki dan JD kraj mene na praonici... ja bio u crnoj q7... gledali smo jedan u drugog ali ofirno mi bilo da pridjem...
Bio si u Q7?:icon_eek:
ne seri tita ti.elmir je napisao(la):ZELA GTI je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):neki dan JD kraj mene na praonici... ja bio u crnoj q7... gledali smo jedan u drugog ali ofirno mi bilo da pridjem...
Bio si u Q7?:icon_eek:
:icon_question::icon_question::icon_question::icon_question: i sta ti hoces reci s ovim.. AHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA tvoje gluposti nemaju kraja.. :lol::lol::lol::lol::lol:
Shelby je napisao(la):MTR je napisao(la):Limpi je napisao(la):jubix je napisao(la):Evo Limpi vidjen na Mokama!
jes ti mozda uletio u konzum gore, il mi se ucinilo :icon_question: a standardno ovdje, struja na mjestu, gdje ga ostavis tu ga i zateknes, pokoji cuner proleti kroz maglu i tako to
zaboravio sam bliske susrete sa Limpijem od neki dan , upada Fabijana u oci
sto ti se drug prepo'? :lol:
jarane ja tebe nikako ne mogu upratiti koji si...
imaju 3-4 takva golfa u Ze... znam da šojko voza jednu cvrku slicnu,jednu voza sisic iz klopca...koji si sad ti ako nije tajna
Limpi je napisao(la):ja ja, ovaj mtr, vidim neko mi se priljepio a nepoznato auto(nije bio u golfu), kad stade pored i smijesi se, pa sam ga skonto"... prepade mi jarana, kaze mi coek, vidi ovog da se nije nafumao, gleda u fabiu i smijesi se :lol:
a jes vidio fabie sto je fina sa guze, a one smd svijetle ko ksenoni nazad :icon_biggrin:
adams je napisao(la):juce dulox sa mareom na omv pozdravio se s njim..sam neznam jel skonto..