GOLF TZ je napisao(la):pioneer_09 je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):kako se zove onaj clan sa sivom cetvorkom, crne felge, body kit nesto na fazon r32, crne angel eyes... uglavnom.. vidio sam ga malo prije ispred "scale" stoji parkiran, sa curom u autu...
jel' ovaj?
http://www.bhtuning.com/my-garage-golf-4-golf-5-t-26050-8.html
jest... :icon_smile:
mahe007 je napisao(la):jel to selmir_tz sa Golfom VI R u tuzli ili je neko drugi ja idem magistralom kad kraj mene on nisam odma skontao ..gledam ja njeg on mene:lol::lol:..
Lija je napisao(la):Vidio onog debila Sarajlica,pili kafu za odvojenim stolovima :lol: Da ujagmim mustulk ide mu krov u crno i felge u gun metal boju :lol:
edoze je napisao(la):sinoc shelby,prvo ga vidim kak se vozika a onda parkiran biolid kod akse
jabuko,skidaj plocicu
edoze je napisao(la):sinoc shelby,prvo ga vidim kak se vozika a onda parkiran biolid kod akse
jabuko,skidaj plocicu
BMW 316i 90god je napisao(la):Danas crna dvica se ganjala s nekom meckom od americke ambasade prema skenderiji, neko s foruma :icon_question:
i jesil ga "odero".nOKe je napisao(la):BMW 316i 90god je napisao(la):Danas crna dvica se ganjala s nekom meckom od americke ambasade prema skenderiji, neko s foruma :icon_question:
mislim da sam to bio ja
merc slk na 19kama :icon_twisted:
boss_C200 je napisao(la):@Sarajlic, danas sam prolazio pored tvoje kuce oko 11, al ne vidje auta, a mislio sam svratiti malo...
Shelby je napisao(la):edoze je napisao(la):sinoc shelby,prvo ga vidim kak se vozika a onda parkiran biolid kod akse
jabuko,skidaj plocicu
eeeeehhhh,parkiran a ja u biznisu sjedim,zentam hoce li se ko za'ebat da krene po njega
tri bildera!edoze je napisao(la):Shelby je napisao(la):edoze je napisao(la):sinoc shelby,prvo ga vidim kak se vozika a onda parkiran biolid kod akse
jabuko,skidaj plocicu
eeeeehhhh,parkiran a ja u biznisu sjedim,zentam hoce li se ko za'ebat da krene po njega
covjek bi rek'o bilder neki