Član
Golf_2_1.6_tdI je napisao(la):Got2b Pije kafu u chillu
koji si ti
Golf_2_1.6_tdI je napisao(la):Got2b Pije kafu u chillu
Got2b je napisao(la):Nexus na kafici
deyo na stupinama sa Xenonima,
faya takodje na stupinama s punticem...
LSD po lukavcu....crta karterom linije po putu
GOLF TZ je napisao(la):ervix kod elektrotehnicke...( oj al CaDiS..)....:icon_smile::lol::lol::lol::lol:
pike parkiran ispred fakulteta....:icon_smile::icon_smile::icon_smile:
boss_C200 je napisao(la):ervix proletio kroz oskovu lakse malo drug dole gdje su oni kamioni, skoro svaki dan je tu udes, il neko izlazi s kamionom na cestu il neko udje s kamionom a ostane prikolica na cesti i eto belaja, a cesta prljava, masna od uglja.. uglavnom cuvaj se
Ervix_focus je napisao(la):boss_C200 je napisao(la):ervix proletio kroz oskovu lakse malo drug dole gdje su oni kamioni, skoro svaki dan je tu udes, il neko izlazi s kamionom na cestu il neko udje s kamionom a ostane prikolica na cesti i eto belaja, a cesta prljava, masna od uglja.. uglavnom cuvaj se
Hvala druze, to mi je vec poznato al boze veca sila spartam tim putem 3 god, malte ne svaki dan:lol:
boss_C200 je napisao(la):Ervix_focus je napisao(la):boss_C200 je napisao(la):ervix proletio kroz oskovu lakse malo drug dole gdje su oni kamioni, skoro svaki dan je tu udes, il neko izlazi s kamionom na cestu il neko udje s kamionom a ostane prikolica na cesti i eto belaja, a cesta prljava, masna od uglja.. uglavnom cuvaj se
Hvala druze, to mi je vec poznato al boze veca sila spartam tim putem 3 god, malte ne svaki dan:lol:
ovo sam ti rekao iz najboljih namjera :icon_biggrin: ne brze od zivota :icon_biggrin: svi mi volimo potegnuti, ali nemoj dole poslusaj me, 100 kamiona i non stop neko ulazi izlazi parkira se sjece cestu ludnica :lol: