Član
trizex je napisao(la):lover ganja samog sebe po magistrali maloprije.....
jel se uhvatio :lol::lol::lol:
trizex je napisao(la):lover ganja samog sebe po magistrali maloprije.....
Duke_Of_Harlem je napisao(la):PoLo9n3 je napisao(la):Duke_Of_Harlem je napisao(la):PoLo9n3 je napisao(la):Vidjen Limpi, isla iza njega do Viteza,gdje je skrenuo ))
jesi li ti u subotu prolazila pored VF-a negdje oko 8 - 9,nisam siguran
Ja mislim da jesam, vidjela sam i ja bijelog punta,ali nisam bila sigurna dal si ti to bio )
hahaha ma u subotu sam bio hiperaktivan pa sam prestizao koga kod sam mogao stici a medju njima i tebe
PoLo9n3 je napisao(la):Duke_Of_Harlem je napisao(la):PoLo9n3 je napisao(la):Duke_Of_Harlem je napisao(la):PoLo9n3 je napisao(la):Vidjen Limpi, isla iza njega do Viteza,gdje je skrenuo ))
jesi li ti u subotu prolazila pored VF-a negdje oko 8 - 9,nisam siguran
Ja mislim da jesam, vidjela sam i ja bijelog punta,ali nisam bila sigurna dal si ti to bio )
hahaha ma u subotu sam bio hiperaktivan pa sam prestizao koga kod sam mogao stici a medju njima i tebe
Cek prvo sam ja tebe prosla, pa si bio jedno vrijeme iza mene,pa si ti mene prosao i skrenuo,jel tako???
Astra je napisao(la):limpi se voza pola dana
Ervix_focus je napisao(la):Juce sa Duloxom se ganjo 140 km :lol: a trizexa danas oko 12 otjera kisa iz baste Limenke(ostade mu PO ćevapa):icon_sad:
Ervix_focus je napisao(la):Juce sa Duloxom se ganjo 140 km :lol: a trizexa danas oko 12 otjera kisa iz baste Limenke(ostade mu PO ćevapa):icon_sad:
AldinShpura je napisao(la):Ervix_focus je napisao(la):Juce sa Duloxom se ganjo 140 km :lol: a trizexa danas oko 12 otjera kisa iz baste Limenke(ostade mu PO ćevapa):icon_sad:
ja svjedok da gore navedeno nije istina :lol: vezano za Trizexa
trizex je napisao(la):Ervix_focus je napisao(la):Juce sa Duloxom se ganjo 140 km :lol: a trizexa danas oko 12 otjera kisa iz baste Limenke(ostade mu PO ćevapa):icon_sad:
Nikad u zivotu, makar do gaca pokis'o gdje si ti bio?