nenad je napisao(la):Anee je napisao(la):nenad vidjen prvo kod tehnickog u skojevskoj i svirkali smo jedan drugom a poslije ja njemu sa skutera svirkam kod kasarne nista cojk hebu ga one velike dzozluke:lol::lol:
Pa kako cu skontat da si ti! Vidio te u Passatu, za 2 minute na skuteru! Sacekaj malo da ti zapamtim skuter
IGY je napisao(la):vidio trizexa maloprije :icon_smile:
trizex je napisao(la):IGY je napisao(la):vidio trizexa maloprije :icon_smile:
Gdje to, na msnu?
nenad je napisao(la):Bio danas malo sa Dzenadom, Yugo me odusevio! Kasnije u Sarajevu se upozno sa Samirom/RedLine i vidio i njegovog ljutog Una
Vidio i lov2xlr8-a u Slobodi!
emirEX_sa je napisao(la):nenad je napisao(la):Bio danas malo sa Dzenadom, Yugo me odusevio! Kasnije u Sarajevu se upozno sa Samirom/RedLine i vidio i njegovog ljutog Una
Vidio i lov2xlr8-a u Slobodi!
pa sto nisi zvao kad si bio u sarajevu
cccc mogli smo na kafu otici
IGY je napisao(la):trizex je napisao(la):IGY je napisao(la):vidio trizexa maloprije :icon_smile:
Gdje to, na msnu?
gledao neke slike SR iz tuzle ono kad sam spavao u autu a ti pio i galamio oko mene :lol:
pa tre vidio na slici pa reko da napisem :lol::lol::lol::lol:
Deyo je napisao(la):Heh, vidio sam Mladena i tebe danas na semaforu, kod super bloka, ode TDI hehe
trizex je napisao(la):IGY je napisao(la):trizex je napisao(la):IGY je napisao(la):vidio trizexa maloprije :icon_smile:
Gdje to, na msnu?
gledao neke slike SR iz tuzle ono kad sam spavao u autu a ti pio i galamio oko mene :lol:
pa tre vidio na slici pa reko da napisem :lol::lol::lol::lol:
Imas li koju nocnu sliku mozda ?