Chuza je napisao(la):Vidio sam ga ja jucer,kruza sa Anaisom :icon_biggrin:
vw_damir je napisao(la):Vidim neku noc na otoci sivog (malo tamniji od obicne sive ja mislim da je boja Urban Grey) Seata Leona. Zatamljen, zakucan i dobre felge sa crnom unutrasnjoscu i poliranim falcom. Jel ko od vas vidjao to auto. Prejeben je!
Anee je napisao(la):SamiRX-8 je napisao(la):Vidio Mirsu kako ide kuci Leonom, i RCat na Juznoj, tj. cuo muziku... izbija stakla
e vidio sam i ja tebe danas kod merkatora:icon_smile: i blicao ti al ti nevidis ni bijele macke :icon_question: kamoli zelenog passata:lol::lol::lol:
PS.faca se nagela kao da ga uvrnulo u ledjima :lol::lol: i nesto gleda u Fikinu piceriju:lol::lol:
.nOKe je napisao(la):vidio danas strasnog emirexa
emirEX_sa je napisao(la):da, da,da
ali ti golf perverzno izgleda. jest da ih ne volim ali extra izgleda.
Anee je napisao(la):Ervix vidjen na parkingu ispred cipelica:icon_smile: i poslije naidje pored Mozzarta sljastel neonke sljaste
bulex je napisao(la):Anee je napisao(la):Ervix vidjen na parkingu ispred cipelica:icon_smile: i poslije naidje pored Mozzarta sljastel neonke sljaste
vidjoh i ja tebe iza mene, naravno ako si to bio ti, prije 15-tak min kod fidelinke.... passat karavan sa kzenonima