boss_C200 je napisao(la):danas na krizaljci u zivinicama vidio NLO:lol: vidio onu astru, tj golfa dvicu sa astrinim farovima, nesto ko dzip, ne znam ni ja kako da objasnim uglavnom neko ga je predstavio na forumu, ima i u anti-tuning pojava prava ne cesti....nedo bog nikom
GreenDevil je napisao(la):boss_C200 je napisao(la):danas na krizaljci u zivinicama vidio NLO:lol: vidio onu astru, tj golfa dvicu sa astrinim farovima, nesto ko dzip, ne znam ni ja kako da objasnim uglavnom neko ga je predstavio na forumu, ima i u anti-tuning pojava prava ne cesti....nedo bog nikom
ma samo treba vratit golfove farove i bilo bi furka :lol::lol::lol::lol:
Oggy je napisao(la):elmir je napisao(la):vidjen oggy u travniku na semaforu prije medrese, mozda je i on mene skontao jer sam bio skrenuo prema njemu izbjegavu jednu bulu sto je tjela preci cestu a crveno joj bilo za pjesaka,
skontao sam te, drug, svirnuo sam ti, i zvao sam te i slao poruku, al si bio nedostupan, ocito si promijenio broj, bemu misha?
emir_89 je napisao(la):hahahha nit je g60, nit je crn, a vjerovatno je noke, kad spominjes tu malu tablicu... vidio ga i ja danas, doduse u kaficu jednom, nije u "voznom stanju"
GTD_Power je napisao(la):vidio doduse auto onaj crni G60 sa malom tablicom i crnim celicnim felgama mislim da je nick vlasnika noke ili tako nesto kod muzeja na m dvoru
pise g60 bes ga nek je i dizel nego kako nije crnemir_89 je napisao(la):hahahha nit je g60, nit je crn, a vjerovatno je noke, kad spominjes tu malu tablicu... vidio ga i ja danas, doduse u kaficu jednom, nije u "voznom stanju"
GTD_Power je napisao(la):pise g60 bes ga nek je i dizel nego kako nije crnemir_89 je napisao(la):hahahha nit je g60, nit je crn, a vjerovatno je noke, kad spominjes tu malu tablicu... vidio ga i ja danas, doduse u kaficu jednom, nije u "voznom stanju"