roki_actros je napisao(la):Oggy, Funky, Ljuboje i Ja sasvim nenadano mini metting na Husinu Nadam se decki da cete stici kuci ako Bog da bez problema
Got2b je napisao(la):NEXUS BIČ na kafici
roki_actros je napisao(la):Oggy, Funky, Ljuboje i Ja sasvim nenadano mini metting na Husinu Nadam se decki da cete stici kuci ako Bog da bez problema
MawiGenius je napisao(la):he vidio sam nekog al ne znam ko je samo se slucajnu okrenu pise naljepnica bhtuning ..
auto mi lici na fiat tipo ali "onaj dugi s repom ,ne kratki" tamno zelei ili je crni xD hah ne znam tacnnnnnno
na OMW-u kod merkatora
GreenDevil je napisao(la):MawiGenius je napisao(la):he vidio sam nekog al ne znam ko je samo se slucajnu okrenu pise naljepnica bhtuning ..
auto mi lici na fiat tipo ali "onaj dugi s repom ,ne kratki" tamno zelei ili je crni xD hah ne znam tacnnnnnno
na OMW-u kod merkatora
to je Trizex 100% :lol::lol:
Oggy je napisao(la):roki_actros je napisao(la):Oggy, Funky, Ljuboje i Ja sasvim nenadano mini metting na Husinu Nadam se decki da cete stici kuci ako Bog da bez problema
Oggy i Funky prenocili u J E B E N O M Kladnju tako milicija naredila... bem ti recaro sjedista, nisu za spavanja nikako
smrzli smo se ko p..........ingvini
bulex je napisao(la):triza neku noc u domu... u cetvrtak... ja mislim
trizex je napisao(la):Oggy je napisao(la):roki_actros je napisao(la):Oggy, Funky, Ljuboje i Ja sasvim nenadano mini metting na Husinu Nadam se decki da cete stici kuci ako Bog da bez problema
Oggy i Funky prenocili u J E B E N O M Kladnju tako milicija naredila... bem ti recaro sjedista, nisu za spavanja nikako
Trebali ste ostat' da se pije sta
funky je napisao(la):trizex je napisao(la):Oggy je napisao(la):roki_actros je napisao(la):Oggy, Funky, Ljuboje i Ja sasvim nenadano mini metting na Husinu Nadam se decki da cete stici kuci ako Bog da bez problema
Trebali ste ostat' da se pije sta
spor si mi nekako, mi vec popili i krenuli kuci dok si se ti nagodio krenut
.nOke sviro sam ti, pita policajac koji mi je q.. sto onako sviram
Oggy je napisao(la):roki_actros je napisao(la):Oggy, Funky, Ljuboje i Ja sasvim nenadano mini metting na Husinu Nadam se decki da cete stici kuci ako Bog da bez problema