mario05 je napisao(la):aBd na ljeto farbanje u milano crvenu boju, od tipeR-a, spustanje... zatamnjivanje stakala..:lol:AnDel je napisao(la):e drug fina honda skroz,,jedna od omljenih meni...eh da je jos crvena,,,dobre felge...al ipak joj trebaju jos bolje po mom misljenju,,,,nema sta sad bi kupio ovakvu,,,i motor je mjera
enesss je napisao(la):kao prvo , prelijepa honda druze
a ovo sto kazes za buku....i rjesavanje tog problema,ako znas da tu ima vlage ili moze doci vode...ne pomisljaj na staklenu vunu druze jer ce se napiti vode i smrdice ti u autu...
postoje damping folije/ploce kao zvucna izolacija i ujedno ucvrste povrsinu,....e sad dosta su skupe ali kontaktiraj IGY-a ili Bekira sa foruma,znam da su oni kupovali neke jeftinije koje dobro sluze svojoj svrsi
ovdje takvog motora neces naci 100% pokusaj na hrvatskim forumimamatich je napisao(la):druze moj,gdje da nadjem djelove za ovakvu hondu?? Ja imam istu hondu samo sto je moj motor 1.6 wtec 118kw,cipovana na 215 ks! ne postoji auto u Podgorici koje je bilo brze od njega,nego majstor mi radilicu s'j*ao! mjenjao dihtung glave motora i nesto je sj*ao,nakon 500 metara radilica prolupala!! eto molim te da mi kazes ako znas gdje mogu naci radilicu za nju????
Esmir_crx je napisao(la):ovdje takvog motora neces naci 100% pokusaj na hrvatskim forumimamatich je napisao(la):druze moj,gdje da nadjem djelove za ovakvu hondu?? Ja imam istu hondu samo sto je moj motor 1.6 wtec 118kw,cipovana na 215 ks! ne postoji auto u Podgorici koje je bilo brze od njega,nego majstor mi radilicu s'j*ao! mjenjao dihtung glave motora i nesto je sj*ao,nakon 500 metara radilica prolupala!! eto molim te da mi kazes ako znas gdje mogu naci radilicu za nju????