RE: Caraudio d.o.o. Sarajevo - prijevara
Mladji sam od tebe skoro 2 godine,ali ja sam krenuo od sebe ja sam bio obicno deriste koje je se *urcilo i sl i zato sam popio banova i banova ali niste nerazumni rijesote to preko pm-a.Obojica ste razumni ljudi jbt.Licno me neinteresuje niti razlozi niti nista naravno i netreba ali ovo vam nije trebalo vjerujte.Potencijalne musterije od obojice ste u veliko broju odbili samo zato sto niste htjeli da to rijesite privatno a mozete i rijesili bi ali niste ni pokusali. Ja necu vise ni da se mijesam niti ista ja sam rekao svoj prijedlog a na vama je da ga usvojite a po meni je to najbolje.Deyo je napisao(la):Ne seri, ja bezobrazan. Ne glumi Robin Hooda, od studenta kome su roditelji na minimalnoj penziji si ukrao Nisam ti ništa rekao jer nisam imao svemogućeg Googlea da provjerim model, niti sam bio siguran da li su uopšte radile prije. U Sarajevo sam iz Tuzle došao po to. Oboje sam provjerio, i dan poslije ti se javio, ti me ignorišeš i praviš se budala, doduše ne znam je li se praviš, izgleda si budala.
Račun je plaćen unaprijed prije 3 mjeseca, ti si rukom nešto napisao prije 2 dana, i ta cijena je neka nova, jer nije bilo dogovoreno, u šta si se ti uvalio ja ne znam. Da ti nije Srđana propao bi ti davno i tvoj Caraudio, sad se siliš govance jedno. I BHTUNING pljuješ na svakom ćošku a stalno visiš i tražiš nove mušterije da ih izlevatiš kao mene koji ti je napravio prethodno 880KM prometa (od toga 50% zarade), jado jadni
Ja ti banner nikada nisam bio dužan, ne umišljaj sebi Pozdrav, krme nevaspitano.
Uplati taj novac u dom za nezbrinutu djecu, postavi ovdje uplatnicu i kvit smo
@Sarajlic, ne znam koliko ti je godina, meni je 21, vjerovatno i misli zato da ima pravo da se ovako zajebaje, ja sam imao u startu poštovanje prema njemu, sad samo mislim da je go*no
Ja ću ovu temu obrisati, htio sam samo odgovor od njega, da vidim zašto... Znam da pare neće ni vratiti, niti interface pravi naručiti, niti uplatiti za dom.