PoLo9n3 je napisao(la):kako god, opet ce mu stajati, bio 2 centa visociji ili nizi, felga mu bassss stoji...
niksa je napisao(la):sta ces za gumu - imam isti problem :icon_question:
PoLo9n3 je napisao(la):hehe slika je za 10 , ma sve se da rijesiti, samo dobro je isparana guma koliko ja vidim
ArminM je napisao(la):borisava je prejebena svegami, nego ubit ce te zena za ovo gewindanje
dugo te nije bilo, morao je biti neki ovako kvalitetan update, bogami svaka ti cast, jedva cekam kakvo desavanje u tvom komsiluku pa da to vidim kako treba
slijedeci put cemo se fino organizovat, rostilj ovo ono, i malog povedi normalno, bez njega nema nista
jos jednom iskazujem divljenje ucinjenim, svaka ti dala:icon_biggrin:
nermin suljagic je napisao(la):PoLo9n3 je napisao(la):hehe slika je za 10 , ma sve se da rijesiti, samo dobro je isparana guma koliko ja vidim
hvala,ma guma je ostecena ali samo gazeci sloj(šara) nije nista duboko,ali jezivo je cuti na 80km/h kako nesto rukne iz gepeka cim naletis na manju rupu ili neravninu,cak i pri nizim brzinama oko 40km/h zakaca i to bas cesto...,malo ima i veze sto sam podesio na meksi setup,da je tvrdji nebi puno imao hoda,ovako je ikoliko udobno za voziti...
PoLo9n3 je napisao(la):nermin suljagic je napisao(la):PoLo9n3 je napisao(la):hehe slika je za 10 , ma sve se da rijesiti, samo dobro je isparana guma koliko ja vidim
hvala,ma guma je ostecena ali samo gazeci sloj(šara) nije nista duboko,ali jezivo je cuti na 80km/h kako nesto rukne iz gepeka cim naletis na manju rupu ili neravninu,cak i pri nizim brzinama oko 40km/h zakaca i to bas cesto...,malo ima i veze sto sam podesio na meksi setup,da je tvrdji nebi puno imao hoda,ovako je ikoliko udobno za voziti...
mogu misliti.. mah u nas su ceste katastrofa, ja kad pomislim da trebam ici u Tr, zgrozim se na pomisao kakav je put... u svakom slucaju lijepo mu pravo stoje, bas po mom ukusu
pukim48 je napisao(la):uhhh, kad se nisam slogirao :icon_eek:
svaka cast druze
enesss je napisao(la):to too,vise nije fina bora,sad je brutalna !
hmm zeznuto ti dere gume,a da se malo sa nagibom tocka nazad poigras+tvrde odbojne gumice?
ArminM je napisao(la):nasut cu i ja makar cjenera za jedan krug:icon_biggrin:
nemoj joj pokazat ono sto sam napisao svegati, nemoj da strahujem kad budem dolazio na pistu
nego malo je rec da ti zavidim svegami, kad se budem zenio ako mi zena ne bude dala da spustim auto nema nista od zenidbe:lol:
trizex je napisao(la):fino fino, mozda i bude nesto od tebe, mada odmah izmisljas probleme