Boracko jezero- put?

Boracko jezero- put?

Član
Jel isao ko od skoro na boracko, kakav je put. Moze li se proci sa spustenim autom, nekih cc 3cm od asfalta? :D

nije valjda da cu ga morati odvrtati u zrak :icon_rolleyes:
kakvi su utisci opcenito, ja nisam bio dole vec 8-9godina, mislio sam sutra malo sa djevojkom otici, isplati li se?
 
Član
druze ja sam bio prije vikend ili dva, isao sam s djevojkom i vjeruj da se pokajao nisam, toliko mi je bilo lijepo da gledam prvu priliku da se ponovo ispalim dole. sto se tice puta sve je do konjica odlicno, vec gore kad krenes prema jezeru bit ce jebade, put nije toliko los ali ces morati maksimalno da pazis. i kod mene je naprijed 45 profil gume, iako nisam nizak kao ti morao sam dobro paziti. ima na jednom dijelu gore kad skrenes iz konjica, kad se krenes penjati prema jezeru, poceli su da rade obilaznicu, i sva je uzrovana, ziva kaldrma. to je ujedno i najgora dionica ja mislim. ali tu nemas rupa, polako i preci ces bez problema.opet gore kad se budes penjao prema jezeru ima rupa, ali nista toliko strasno, svakako se gore sporije vozi tako da ne bi trebao imati problema

ja sam se proveo odlicno vjeruj mi, jezero je cisto extra, voda odlicna, ako mene pitas neces se uopste pokajati ukoliko odes
 
Član
eh, odlicno.... samo nek se isplati patiti i muciti na rupama :cool:
sad cu ja tebi par stvari na pm
hvala ;)
 
Član
Ja sam pre tri godine isao na Boracko sa twingom na gewinama, taj odlazak na jezero je kulminirao da odlucim da prodam auto. Put od Konjica je kataklizma, kacio sam srednjim loncem citavom duzinom puta, na kraju sam se nasukao na busen trave i autom nisam mogao otici dalje od asfalta.
 
Član
Može se slobodno,samo polako.Imaš par mjesta gdje ćeš morati skroz polako,a pored toga možeš slobdno polako.Tuda redovno prolazim,svaki dan skoro bježim na Boračko kad mogu,tako da nemaš frke.Kad može 607-ica koja je poprilična niska,s malim profilom gume,a koja je podugačka,onda vjerujem da možeš i ti.Samo polako. ;) Ako te šta zanima,pitaj.
 
Član
put je solidan do skretanja na onom semaforu u konjicu i nakon njega ali zadnjih 6 kilometara ces morati bas polako ima kamikaza lokalnih a i tu ti pocinju rupe :icon_rolleyes:
 
Član
bio prije tri sedmice...prelijepo,bas sam se odmorio...samo pazi kad se budes penjao i silazio,raja brzo vozi a uzak put na mnogim mjestima...i cesta je neravna..al moci ces polahko..sretno..
 
Član
ako ti je nisko auto bolje ne idi. ja idem s kecom pa vazda diram i ako se usudi da krenes lagano ima puno rupa . jednom jedes u konjicu i opet na borackom kako trese hheheh
 
Član
covjek je otisao ja mislim, ma uspet ce se golfac siguran sam ja. vrijedi se i napatit malo zbog one ljepote
 
Član
ArminM je napisao(la):
covjek je otisao ja mislim, ma uspet ce se golfac siguran sam ja. vrijedi se i napatit malo zbog one ljepote

Ma prelijepo je gore, ja sam gore svake godine. Ima haver vikendicu pa mu se utrpamo :lol:
 
Član
evo mene, ziv ja a auto je malo ranjeno :D

moze se doci, najgore sam prosao na makadamu pred samu "veliku plazu" ali se isplatilo svakog grebanja i psovanja :cool:
znaci svi koji su 3.7cm pa vise od zemlje, nek slobodno idu, ja sam testirao tu visinu :lol:

jebo more kako je gore ljepota, mene vise hrvatsko more nece vidjeti, steta sto sam mogao biti samo jedan dan ali obavezno poslije bajrama jedno 10-tak dana odmoriti :icon_smile: preporuka svima da odu pogledati ;)



@ado, kod tebe je zlatna cesta kako je gore :D
@armin, hvala prijatelju za sve, preporuke hrane odlicne :icon_smile:
 
Član
eto druze rekao sam ti da se neces pokajati, sad ti je jasno zasto sam ti prije nego li si otisao da mene more uopce ne privlaci. Pored one ljepote bas nisam razmisljao da se guzvam po nekoj plazi na moru, sve si vidio i sve ti je jasno

ja godinama gore idem i vjeruj mi kome se jednom svidi ici ce stalno. Nadam se da si obisao malo i tok neretve, ako nisi drugi put kad odes obavezno, mozda cak i na raftingu da se okusas, neces se pokajati, fkt se ima sta vidjeti;)
 
Član
raj za odmoriti, nema sts... onaj mir i tisina pred mrak se ne moze kupiti. :icon_smile:
idem poslije bajrama odmah gore, s tim da cu auto morati malo odvrnuti u zrak...
evo slika od danas, zamisli patnje :D

bgggggggggg.jpg


nazalost vremenski nisam uspio nista vise obici, ostavio sam za sljedeci put :cool:
 
Član
neces se pokajati vidjet ces, tok neretve je prelijep u tom podrucju. drago mi je da ti se svidjelo, ako bude sta trebalo, smjestaj ili bilo sta samo se javi,imas broj;)
 
Top