Član
serialgf je napisao(la):tako moze ,a da ti onako odes u teretani ,a nikad nisi teze od kasike digao vjeruj mi nista postigao ne bi za 3 mjeseca. Samo istrajni ostaju u teretani al zato ti koji istraju poje... sve p... po gradu![]()
Ne bih se slozio s ovim, licni sam primjer, nikad prije nista teze od olovke nisam digao a napredovao sam
Ne kazem ja da sam dobio 14kg cistih misica to je glupo reci ali nisam dobio ni stomak, rasporedilo se uglavnom po tijelu
E sad do cega je i jesam li ja nekakav izuzetak ali vjeruj mi moze se napredovati za neka 3-4 mjeseca, bitno se dobro hraniti, imati suplementaciju i jako puno odmarati. Evo sta sam uzeo cim sam poceo trenirati s tim da sam cyclon dva puta uzeo i gainer, ne bih sad da hvalim ove suplemente kontat ce neko reklama ali kad recimo popijem cyclone, odmah neki trnci po licu/usima itd. ali brzo prode. Dobijes izdrzljivost, snagu, na kraju treninga nisu umoran gotovo nikako. On tako sam djeluje a zamislite kad se pomijesa s jos necim :icon_biggrin: