zlajaaa je napisao(la):Pa suplementi su dodaci prihrani. Ne možeš samo suplemente uzimati. Ja bih samo uzeo whey da imam za poslije treninga. Ne možeš danas uzet 100gr whey-a...
zlajaaa je napisao(la):Pa suplementi su dodaci prihrani. Ne možeš samo suplemente uzimati. Ja bih samo uzeo whey da imam za poslije treninga. Ne možeš danas uzet 100gr whey-a...
mahe007 je napisao(la):imali ko kakvih savjeta za pocetnike,kako krenuti i tako hocu da se posvetim tegovima
serialgf je napisao(la):mahe007 je napisao(la):imali ko kakvih savjeta za pocetnike,kako krenuti i tako hocu da se posvetim tegovima
Nemoj odustati kad poslije 3 mjeseca vidis da nema napretka
OmO je napisao(la):serialgf je napisao(la):mahe007 je napisao(la):imali ko kakvih savjeta za pocetnike,kako krenuti i tako hocu da se posvetim tegovima
E ko ne napreduje za 3 mjeseca nek se ubije..
serialgf je napisao(la):OmO je napisao(la):serialgf je napisao(la):mahe007 je napisao(la):imali ko kakvih savjeta za pocetnike,kako krenuti i tako hocu da se posvetim tegovima
E ko ne napreduje za 3 mjeseca nek se ubije..
takvo razmisljanje imas ti sada . Vecina ovih sto tek pocnu kontaju da ce stici sve bildere u teretani za 3 mjeseca i onda se isfuraju kada se pogledaju u ogledalo i skontaju da su nidze vze. E o tome ti ja pricam.