Član
serialgf je napisao(la):tako moze ,a da ti onako odes u teretani ,a nikad nisi teze od kasike digao vjeruj mi nista postigao ne bi za 3 mjeseca. Samo istrajni ostaju u teretani al zato ti koji istraju poje... sve p... po gradu
Ne bih se slozio s ovim, licni sam primjer, nikad prije nista teze od olovke nisam digao a napredovao sam dakle, evo vec neka nepuna 4 mjeseca kako idem, dobio 14kg a da ne pricam kako sam napredovao sto se tice dizanja. Recimo bench sam poceo sa 40kg sad radim 4serije po 8 ponavljanja sa 75kg.
Ne kazem ja da sam dobio 14kg cistih misica to je glupo reci ali nisam dobio ni stomak, rasporedilo se uglavnom po tijelu primijeti se fkt da sam veci/siri kako god hoces, obim ruke veci za 6cm prije nego sto sam poceo.
E sad do cega je i jesam li ja nekakav izuzetak ali vjeruj mi moze se napredovati za neka 3-4 mjeseca, bitno se dobro hraniti, imati suplementaciju i jako puno odmarati. Evo sta sam uzeo cim sam poceo trenirati s tim da sam cyclon dva puta uzeo i gainer, ne bih sad da hvalim ove suplemente kontat ce neko reklama ali kad recimo popijem cyclone, odmah neki trnci po licu/usima itd. ali brzo prode. Dobijes izdrzljivost, snagu, na kraju treninga nisu umoran gotovo nikako. On tako sam djeluje a zamislite kad se pomijesa s jos necim :icon_biggrin: