.nOKe je napisao(la):da se razumijemo , ovaj bimer nebi ovak isao ni da ima dva m3 motora
imas zadnju vucu od bimmera, i jedan od najboljih motora od honde i prvi atmosferac iz kog je po 1.0 litra izvuceno 120KS :icon_eek:
u svakom slucaju, prebolesno
bmwscaner je napisao(la):.nOKe je napisao(la):da se razumijemo , ovaj bimer nebi ovak isao ni da ima dva m3 motora
imas zadnju vucu od bimmera, i jedan od najboljih motora od honde i prvi atmosferac iz kog je po 1.0 litra izvuceno 120KS :icon_eek:
u svakom slucaju, prebolesno
malo si presro kolega jer da si ikad provozao M3 znao bi da seres u ovom postu bez ljutnje brate ali ja tu nevidim nista posebno da je to neko cudo od voznje a M3 da si u ijedan sjeo odma bi se zapitao sta napisa tu tako da....
bmwscaner je napisao(la):nije niko reko da honda s2000 neide neku vecer me je pojela na 220 proso me ko papir kroz guzicu ali M3 je ipak nesto zesce tako da....
GocaS6 je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):nije niko reko da honda s2000 neide neku vecer me je pojela na 220 proso me ko papir kroz guzicu ali M3 je ipak nesto zesce tako da....
M3 je M3 mada mislim da se ni on ne bi proslavio pogotovo E36 :icon_rolleyes:, lijepo dovedeš BMW-a sa 240 KS i praviš usporedbu...
Nisam znaoerol_brcak je napisao(la):Dobro oni taj zakljucak sastavljaju na osnovu bodova staza + ubrzanje + top speed.