Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Gewinde i felge ne idu ni u skorijoj buducnosti, za sad je tako kako je sto se toga tice a za auspuhom sam u potrazi....a naravno ako bude sta trebalo carshop je u komsiluku
Gewinde i felge ne idu ni u skorijoj buducnosti, za sad je tako kako je sto se toga tice a za auspuhom sam u potrazi....a naravno ako bude sta trebalo carshop je u komsiluku
Ma znam da jest...al ima tih jos stvari koje ja zelim da uradim da bude meni savrsena...uz onaj spojler sto sam uzeo od tebe koji ceka lakiranje ide jos auspuh...zatamnjivanje...presvacenje sjedista u kozu i prstenovi na instrument tablu...i poslije toga ja sam happy dokle se god bude kotrljala...
btw bio sam ti gore kod buraza par puta...lijepo ono gradite...dobra prostana radiona ce biti a i dobio je terasu do yaya:icon_smile:
Ajd drago mi je da si je naso...ebga necu sad mijenjat ovu...nekako mi se djasvi za sad...naviko sam se...kasnije mozda nekad...ja sam mislio ti si to onda trazio kad si ga cvakno...