Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Malo da provozam ove pa cu mozda nabaciti i falcere , zaboravih napomenuti, vjerovatno bih isao samo na opruge, ali na tu visinu da ne moram mijenjati amortizere...
E super to leglo sve .
Vidjeo sam bmw kod Eke onaj dan kad si ti trebao doci u Bg , uzivo izgleda 5 put bolje. Ja farbao karambolku kod njega pa on kaze evo i ovaj bmw je od pustinjaka :lol: , ah reko znam momka ..A poslije te nisam vidao pa pitam Eldu sto radi na Kalesic ,
kaze otisao je Edo na more :123:.
Jesi jos na odmoru ? Pozdrav!!!
Nisam brate evo vec 7 dana radim, i opet lagano iz daljine sredjujem masinu, kao sto vidis spustanje je na redu, filter, mozda i wastgate ali nisam bas siguran kako to radi, koliko teretim turbo s tim i jel to bas za every day.
Edo care ...Sta reci ,sve sam vidjeo ,BMW je je extra ,posebno mi se svidaju Angelsice,extra izgledaju u mraku..Felge su prica ze sebe..A jedva cekam da vidim kako 175 konjica radi....
Nisam brate evo vec 7 dana radim, i opet lagano iz daljine sredjujem masinu, kao sto vidis spustanje je na redu, filter, mozda i wastgate ali nisam bas siguran kako to radi, koliko teretim turbo s tim i jel to bas za every day.
Ma da druze sve zavisi u kakvom je stanju turbina , i ja kontam da uradim cip ali zbog toga sam u nedoumiici jer ako rikne turbina ode se u bespotrebni trosak :lol:.
Ima da bude exstra kad ga spustis, ja konto 17 ce mu biti male ali kad sam ga vidjeo kod Eke pravo su mu legle ...