Član
RE: babaroge i endemske vrste - velikoserijski autombili koji se jako rijetko viđaju
Slažem se za ove aute što si spomenuo, ali sad vezano za BMW-a, mislim baš na 540i. Vjerovao ili ne 550i sam vidio dosta puta, s obzirom na to koliko ih je u odnosu na dizele i slabije benzove, ali 540i je čista egzotika, kao da ne postoji. :icon_smile:
Routan je isključivo za Ameriku napravljen, pa tko bi ga i kupio ovamo pored Sharana (ako netko želi VW mpv)
MTR je napisao(la):SAAB je inace bio orijentiran na US trziste gdje je islo ako se ne varam preko 80 % proizvodnje , tako da me ne cudi sto ga ovuda malo ima , doduse Italija ga je puna sve sami Aero paketi i 3,0 d motor od Isuzua ( koji se inace ugradjuje i u VelSatis )
Jos nesto cega ima malo tj. nikako kod nas je Subaru Outback , inace pre pre dobar auto
vidim ponekad jednog ili dva modela Volvo XC 70 koji je za nase ceste savrsen al eto valjda ljudi i dalje misle da se radi u Rusiji
@ Porschefan : malo ima 540 a da nisi slucajno mislio na 550i ?
ovako nesto : http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=150175151&__lp=10&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=26&negativeFeatures=EXPORT&lang=de&pageNumber=1
Slažem se za ove aute što si spomenuo, ali sad vezano za BMW-a, mislim baš na 540i. Vjerovao ili ne 550i sam vidio dosta puta, s obzirom na to koliko ih je u odnosu na dizele i slabije benzove, ali 540i je čista egzotika, kao da ne postoji. :icon_smile:
Routan je isključivo za Ameriku napravljen, pa tko bi ga i kupio ovamo pored Sharana (ako netko želi VW mpv)