[quote='
Meni je najfascinantnije vrijeme na Top Gear stazi, M3 CSL zaostaje samo 2 sekunde od premoćnog, superiornog Audija RS4, ali,
M3 je vožen na polu slik gumama na vodom natopljenoj stazi, a RS4 na potpuno suhoj i to još Quattro... :icon_confused:
[/quote]
Ja bih samo zamolio admine da pobrišu ove postove o Zeli, njegovom dečku i ostalim glupostima, tema je dobra, mogao bi netko nešto i naučiti da ne mora čitati ova sranja!
Samo sam htio reći da bih i ja uzeo BMW, zašto? Jer može palit gume i to ga je proslavilo među svim svjetskim krkanima koji su ikada postojali! Kao da je netko ikada rekao kupit ću BMW jer mu je prevjes manji nego u Audija?? Upitajte bilo kojeg vlasnika BMW-a koja je glavna razlika između smještaja motora Audija i BMW-a i garantuujem da će njih 99% zbunjeno gledati u vas, probajte pa javite rezultate.
Uzeo bih ga jer je bolji za vožnju, a ja volim brzo voziti i ništa drugo ali apsolutno ništa. Audi je ljepši kako vani tako i unutra, komforniji, bolji u lošim vremskim uvjetima, razlika u brzini je mizerna i što je najvažnije nema epitet "krkanskog" automobila. Pa koliko ste samo klipova pogledali raznoraznih BMW-a kako uokrug pale gume? Čisto silovanje auta što njegovog vozača čini silovateljem, gospodo postoje natjecanja u driftu prijavite se pa dokažite svoje znanje, paljenje guma uokrug je čisti krkanluk.
I još nešto 2Porschefun-u to je prijatelju 2 sekunde PO KRUGU znaš li ti koliko utrka ima krugova
? Evo nek ima samo 10 pa računaj
.