shurda je napisao(la):extra je astra druze da ti niej slucajno isti nick i na piku,,malo prije si mi slao poruku u vezi gsi-a:icon_question::icon_biggrin:
wade_ je napisao(la):A znam,znam.Jebi ga,kada uvijek ima viša sila.Vidimo se na pisti 15-og,dužan si mi krug kad je već ja nisam uzeo. :icon_cry:
wade_ je napisao(la):Astru f 1.6Szr. Imao sam ovu Astru i tada,pa sam htio da i tu uzmem,čisto za uživanja. :icon_smile:
CoL3 je napisao(la):nadam se da ces biti zadovoljan,volio bih da sam kuci da se oprobam s tobom,kako mi se cine ove cifrre i to sve,mislim da smo nekako tu negdje
g0go je napisao(la):Bit ce, bit ce. Dok je ove vrucine pa da iskoristimo....
Vrijeme 15.560, 2. brzinu iskljucuje na 120km/h na 7200obrtaja. Mislim da je to dobar rezultat na mojim uzasno slabim gumama....
Trenutno je na 165ks i uz citav sport panel i power cap ce doci na 175ks, a uz to slik. Nadam se da ce biti niskih 15s.
CoL3 je napisao(la):masala ideeee
GTI FAN je napisao(la):g0go je napisao(la):Bit ce, bit ce. Dok je ove vrucine pa da iskoristimo....
Vrijeme 15.560, 2. brzinu iskljucuje na 120km/h na 7200obrtaja. Mislim da je to dobar rezultat na mojim uzasno slabim gumama....
Trenutno je na 165ks i uz citav sport panel i power cap ce doci na 175ks, a uz to slik. Nadam se da ce biti niskih 15s.
Slik i ako mozes olaksaj je,izvadi siceve,rezervnu, npr,to je najvaznije
A ovo vam je demonstracija preciznosti Zeperfsa,samo sto oni mjere sa punim tankom
http://www.zeperfs.com/en/fiche270-opel-astra-gsi-16v.htm
Zakon sajt