jaka furka je bila kad smo ja i muslija vozili,cojk je brzi od mene bio,ja nisam nesh mogo u drugu ubacit neam pojma,i dole dolazimo i znam da je on brzi i da je to to,i dolazi safet auto i kaze meni momak iz safeta,ja 17,750 tak neshto a ono oko 16,80 mozda,haj super,i ocekivo sam to.
kad zove jaran sa starta,jarane pobjedio si
de ba sta me reko furaš,ma eo sad te kaze prozvala ona cura sa razglasai rekla da si ti pobjedio i vozio 16,8 a taj muslija 17,750,ama reko ja vozio 17 a on 16,ma kakvi kaze cura rekla ime i prezime tvoje i da si ti winner a on ispada.
pitam ove iz safetovog auta,kako sta,ne znamo vidicemo gore,kod nas na papiru pise da si ti 17 a on 16,kako i jest bilo.
odem gore parkiram se,dodjem i pitam,na kompu mi vide ja 17 on 16,pa sto reko ti rece da sam ja winner,izvini zabuna,haj dobro nea veze
fala momcima iz predstartnog prostora za savjete
a staza je katastrofa bila,pogotovo lijeva strana,pa mogli ste travu makar počupat,ili je ispod nivoa sageti se i čupnuti travku da svijet ne pogine kad naleti na busen trave mokre klizave
meni ne smeta kad su kod mene 235 gume i 4motion,al ljudima 195 i prednjim pogonom vjerovatn ozasmeta,i onima koji nemaju filtera il cega vec,kad je momak sa golfom 2 plavim cro table proletio kroz cilj covjek je sve pokosio sa prednjom karambolkom,ja sam gledam i kontam,valjda ima filter bilo kakav da trava se ne razleti po motoru.