402 Street Race Živinice 2009

402 Street Race Živinice 2009

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Sve bilo ok do kise mislim da su raceri ostali da voze po kisi cekamo izvjestaj od ovih sto su ostali

N

nenad

Jesu li vozili do kraja? Ja sam otisao poslije klase 15. Ko je bio brz?

Član
i ja sam krenuo nazad kad je pocelo padati... a malo mi je i taktiziranje pojedinaca na stazi vadilo zivce, tako da mi se nije dalje gledalo.
ocekivao sam malo vise auta iskreno i malo jacu konkurenciju:icon_rolleyes:, al bit ce bolje;)

a organizatorima moram da dam kritiku na cijenu hrane...
ta vojna baza(za one koji ne znaju) je zatvorena i udaljena od bilo kakve prodavnice a organizatori su postavili samo jedan grill i pukli cijene hrane i pica do neba, da ne nabrajam sad sve evo primjer da je sendvic star 2 dana koji se pojede u 2 zalogaja 2,5km:icon_mad: sramota!

Uglavnom, vise srece iduce godine u Zivinicama, ova je propala:icon_exclaim:

to za hranu i pice je uvijek tako, jbg svako hoce da zaradi... ali je ok sto je dozvoljen unos hrane i pica tako da nisi morao kupovati tu ;)

meni je smetala ona muzika u pauzama.. zar je stvarno turbo folk potreban na ovakvim manifestacijama??

Član
tih taktika odredenih vozaca ce uvijek biti i mene to nervira ali se ne obazirem na to...stvarno puno vozaca je bilo koji mogu voziti dosta bolju klasu odnosno imaju jako auto ali jednostavno nece ili ne smiju jer vole na laksi nacin dobiti neki pehar...stvarno velika je logika da madzid vozi 20.3 na kvalifikacijama pa onda 17.5 a da ne pricam o tome sto je pred svaki ulazak u cilj kocio skroz cak je jednom imao vrijem 17.033...

Član
ITALY je napisao(la):
i ja sam krenuo nazad kad je pocelo padati... a malo mi je i taktiziranje pojedinaca na stazi vadilo zivce, tako da mi se nije dalje gledalo.
ocekivao sam malo vise auta iskreno i malo jacu konkurenciju:icon_rolleyes:, al bit ce bolje;)

a organizatorima moram da dam kritiku na cijenu hrane...
ta vojna baza(za one koji ne znaju) je zatvorena i udaljena od bilo kakve prodavnice a organizatori su postavili samo jedan grill i pukli cijene hrane i pica do neba, da ne nabrajam sad sve evo primjer da je sendvic star 2 dana koji se pojede u 2 zalogaja 2,5km:icon_mad: sramota!

Uglavnom, vise srece iduce godine u Zivinicama, ova je propala:icon_exclaim:

Potpis ovo za hranu losa je a skupo a dosta nas je doslo a nismo nis' ponijeli ...

Član
fino je bilo, ja bahno jutros u 9,30 i prva grupa momaka koja mi se nasla pri ruci-najbliza na parkingu upozno se i visio cio dan s njima:cool::icon_smile: alen_ i njegova ekipa ii faya

Član
drugo street A sa jednom desetkom, druga bila otpojena (jebla oca svog) ... still rezz opet zadovoljavajuci, jedna desetka 138,8 dB :D ...

Član
darkmane jesil ti vozio?
ja kad sam vozio i probio klasu svi govore pičko sto nisi kočio
trening 16,5
kvalifikacija 17,5 vozio 17,probijem klasu jer sam dobro starto.
vozim u 16,sa muslijom i on odvozi 16.6 il 16,7 neam pojma a ja 17,715
jbga nesto nije htjelo u drugu da ubaci,od treci put ubacim i et
a s jugom vozio 16,5 i probiio,nisam kocio sta cu kociti..
nisam doso da uzmem 100 maraka nagrade,koji ce mi k,doso sam da se druzim i doso sam da se smijem i da se zajebavam,valjda je to bilo jasno.

mozda bi i ja kocio kad bi se radilo o vecim nagradama i kad bi spremio auto za street race,al sta cu ja sa stock autom kocit :)

jos kad sam cuo lika dok sam se vraco
"vidi onog seljoaka sa pickom vozi trke" ja kad nisam udario u one plasticne cunjeve...
btw cuio sam da je poslije bilo sranja,tuča neka nisam bio do kraja

Član
meni se jedino nije svidjelo favoriziranje clanova 4x4 cluba preko razglasa.... za one koji su clanovi tog kluba prije starta se skoro... biografija isprica... a npr Emir Selimovic je iz Sarajeva koji ustvari uz tz... makar su se mogli udostojiti pa da ostale ucesnike najave... na dostojanstven nacin....

Član
Bio sam bilo je super sem da nije kisa usrala sve ankon koje sam otisao kuci.Ali sve u svemu je bilo dobro.
Nego kakva tuca sada :icon_question:

Član
ima li kakvih rezultata utrke i kakav je to belaj bio, ebo vas vise svađa i spamanje po svakoj temi, jeste normalni vise????

Član
jaka furka je bila kad smo ja i muslija vozili,cojk je brzi od mene bio,ja nisam nesh mogo u drugu ubacit neam pojma,i dole dolazimo i znam da je on brzi i da je to to,i dolazi safet auto i kaze meni momak iz safeta,ja 17,750 tak neshto a ono oko 16,80 mozda,haj super,i ocekivo sam to.
kad zove jaran sa starta,jarane pobjedio si
de ba sta me reko furaš,ma eo sad te kaze prozvala ona cura sa razglasai rekla da si ti pobjedio i vozio 16,8 a taj muslija 17,750,ama reko ja vozio 17 a on 16,ma kakvi kaze cura rekla ime i prezime tvoje i da si ti winner a on ispada.
pitam ove iz safetovog auta,kako sta,ne znamo vidicemo gore,kod nas na papiru pise da si ti 17 a on 16,kako i jest bilo.
odem gore parkiram se,dodjem i pitam,na kompu mi vide ja 17 on 16,pa sto reko ti rece da sam ja winner,izvini zabuna,haj dobro nea veze :)
fala momcima iz predstartnog prostora za savjete
a staza je katastrofa bila,pogotovo lijeva strana,pa mogli ste travu makar počupat,ili je ispod nivoa sageti se i čupnuti travku da svijet ne pogine kad naleti na busen trave mokre klizave
meni ne smeta kad su kod mene 235 gume i 4motion,al ljudima 195 i prednjim pogonom vjerovatn ozasmeta,i onima koji nemaju filtera il cega vec,kad je momak sa golfom 2 plavim cro table proletio kroz cilj covjek je sve pokosio sa prednjom karambolkom,ja sam gledam i kontam,valjda ima filter bilo kakav da trava se ne razleti po motoru.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.