Cile je napisao(la):
core2sa je napisao(la):
Ma daj... cuj display vam preskup... mislim
i ovo sa Romanom uopste nije uredu, u pravilniku se nigdje ne spominje potvrdjivanje klase ako je kvalifikacija prosla, i tako nesto nema nigdje ni vani HR ili SR, tako da ja mislim da momku dugujete izvinjenje ili sta vec treba da uradite jer je zasluzio klasu 13. To je jedan od rijetkih kvalitetnih momaka sa kvalitetnim autom, bilo bi steta takvim nedoglednim ponasanjem da ga otjerate. Samo toliko.
e pa paša moj kupi ti displej pa izbacuj vremena ili ga izmajmljuj nama kad si toliko pametan.
Što se tiće čitanja vremena, maza je u pravu.
Ti si se pored svega ovoga sto sam napisao oglusio na sve osim na display. I ja fino pisem, a ti "kad si tako pametan". Nije mi samo jasno kako mozes prije svega biti tako xxxxxxxxxx, pa onda xxxxxxxxxx i na kraju xxxxx. Usmjerio si odgovor na sve osim na ono sto treba, ovaj post je za display-vise manje bio, htio sam samo da kazem da se moze citat zato sam reko da si smjesan za display, a tekst je bio namjenjen onome cemu preskaces da odgovoris, i nije bio uopste negativan niti provokativan, nego sam samo htjeo da ukazem na to da ste napravili gresku i ogrijesili se o momka koji nije to zasluzio, jer on svojim dolascima moze samo da uvelica Street Race u bilo kojoj organizaciji. A ti meni tu prdis gluposti neke, nemoj samnom tako vise da pricas, samo cu te to zamoliti.
edo_16v EDIT post.. BEZ UVREDA..