Bas tako BokiVR6Boki je napisao(la):Suki i ti si lupao tamo u temi x-Drive vs Quattro da je x-Drive najbolji pogon na svijetu i jos neke stvari, koje nemaju veze s vezom. Nije mi se dalo ni odgovarati na taj tvoj post, jer sam vidio da nemas mnogo pojma o tome. A ta izjava je mnogo netacnija od ove da je 1.8T jedan od najboljih 4-cilindricnih motora.
I zasto uzimas osnovni 1.8T kao glavninu usporedbe, sjeti se da postoji i verzija sa 225 KS (serijskih). U to vrijeme u koje se proizvodi, bas i nije bilo mnogo motora te zapremine (sa turbom il bez), koji su razvijali tu snagu. Moras shvatiti da tvornicki turbo tu nije zbog ciste snage, nego vise zbog momenta i vozljivosti neovisno od obrtaja motora. A potencijal za tuning da ne spominjemo, upravo tu u igru ulaze ti mnogobrojni ventili, koji se cine "neiskoristeni" u potpunosti na prvi pogled.
Mislim da nema danas motora koji bi mogao po svim karakteristikama proglasiti najboljim, ali da ima onih koji se isticu od konkurencije, ima...
Nisam rekao da je proglasen za najbolji motor na svijetu...Mrva je napisao(la):Ovaj motor je po meni najbolji cetverocilindricni motor na svijetu o tuningu necu ni da pricam...
baraba g je napisao(la):e motor je extra, tu nema riječi!! ...ali felge brate povećaj bar za tri cola,ali sve u svemu 10+
-Suki- je napisao(la):ja NISAM rekao da je Xdrive najbolji pogon na svijetu nego trenutno najbrzi i najsofisticiraniji......
da se samo jos osvrnem na ''potencijal za tuning''......to je druga prica a taj potencijal imaju i vrtne kosacice....samo je pitanje džepa a kad je džep dubok nebo je granica.....
http://www.youtube.com/watch?v=qAGz4i2_Iuk&feature=fvw