Zex je napisao(la):Slazem se sa Sukijem, ako se ne varam,taj 1.8 GTI motor se ugradjivao i u Golfa Mk4 tzv. GTI . A koliko znam ta serija GTI-a nije poznata ni po cemu sem karakteristici da si mogao uzeti GTI TDI opciju
Ako pricamo o tim nesto nabrijanijim cetveroklipnim benzinskim motorima,verujem da ce se mnogi sloziti samnom da je C20XE daleeeeko ispred svog vremena bio kada je izasao. A i dan danas na Street Race-u sramoti vlasnike mnogo skupljih i na papiru jacih automobila,a koliko je kvalitetan dokazuje to da izdrzava dizne nitra siroke kao spijunka na ulaznim vratima.
Tako da je tu svaka prica zavrsena.
Tacno, a jel znas da nakon svake trke Sinisa otvara motore... Nije samo Sinisa zadavao muke mnogima, tu je i Nedim sa svojim HGT-om koji je pucao dosta nitraantrax je napisao(la):Momak vam je sve napisao. LET je davno napravljen, i dan danas je majka među 4 cilindra... XE isto taku među atmosferom... nema se tu šta pričati, sve je viđeno. Basta je zadavao zadaću sa hrpom nitra, i koliko znam isad su ti XE motori živi i zdravi
Zex je napisao(la):Slazem se sa Sukijem, ako se ne varam,taj 1.8 GTI motor se ugradjivao i u Golfa Mk4 tzv. GTI . A koliko znam ta serija GTI-a nije poznata ni po cemu sem karakteristici da si mogao uzeti GTI TDI opciju
Ako pricamo o tim nesto nabrijanijim cetveroklipnim benzinskim motorima,verujem da ce se mnogi sloziti samnom da je C20XE daleeeeko ispred svog vremena bio kada je izasao. A i dan danas na Street Race-u sramoti vlasnike mnogo skupljih i na papiru jacih automobila,a koliko je kvalitetan dokazuje to da izdrzava dizne nitra siroke kao spijunka na ulaznim vratima.
Tako da je tu svaka prica zavrsena.
citius je napisao(la):NHF, svaka casta 1.8T motoru, ali o potencijalu jednog Mitsubishi 4G63 ili Subaru EJ20 motora bolje da onda ne pisemo...
I da, ta dva automobila su najtuniranija na svijetu.
MTR je napisao(la):citius je napisao(la):NHF, svaka casta 1.8T motoru, ali o potencijalu jednog Mitsubishi 4G63 ili Subaru EJ20 motora bolje da onda ne pisemo...
I da, ta dva automobila su najtuniranija na svijetu.
de nabavi taj motor pa tuniraj , nemoj pricat kako tamo NEKO tunira ili kupi kompletan motor vec sredjen i bez elektronike za sitnih 25000 dolara
trizex je napisao(la):Ipak MTR, u pravu je covjek, nismo ni dotakli se potencijala japanaca kao sto rekoh, nismo odlucili po cemu vrednujemo najbolji motor
MTR je napisao(la):trizex je napisao(la):Ipak MTR, u pravu je covjek, nismo ni dotakli se potencijala japanaca kao sto rekoh, nismo odlucili po cemu vrednujemo najbolji motor
znam ja da je on u prvavu i znam sta vozi ne bi da ispadne da provociram nekog ali sam htjeo reci da je chuning vrlo vrlo skup sport , npr u gradu u Njemackoj gdje cesto boravim ima jedan tuner kod kojeg svratim na kafu redovno , covjek sklapa Cup verzije golfova i prodaje vec napucane motore , jaooo cijena da u nesvijest upadnes al sedmicno ubacuje barem dva motora . Npr. njegov Golf V od 400+ ks ga je u totali kostao oko 30000 EUR
MTR je napisao(la):de nabavi taj motor pa tuniraj , nemoj pricat kako tamo NEKO tunira ili kupi kompletan motor vec sredjen i bez elektronike za sitnih 25000 dolara
citius je napisao(la):MTR je napisao(la):de nabavi taj motor pa tuniraj , nemoj pricat kako tamo NEKO tunira ili kupi kompletan motor vec sredjen i bez elektronike za sitnih 25000 dolara
Cijena tih motora ipak nije tolika. To sto kod nas to nitko ili rijetko tko slaze, to je drugi par opanaka. U Americi je pak druga prica, ili u Engleskoj, npr. Tamo se to radi puno cesce nego kod nas 1.8T. I rijetke su konverzije tih motora u druge sasije. Najcesce ostaju u izvornom automobilu ali jako tunirani. Nisu rijetke prerade sa 800+ KS, a za ove aute vrijedi poslovica "sky is the limit..."